Polícia u ľudí opäť „zabodovala“. Obvinila krčmára, ktorý v prevádzke nalieval
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Búrlivú reakciu ľudí dnes vyvolal status polície Banskobystrického kraja, v ktorom oznamuje, že obvinili 59-ročného muža z toho, že opakovane umožnil zákazníkom v jeho podniku priamu konzumáciu alkoholu.


Polícia v Banskej Bystrici dnes obvinila 59-ročného muža z Badína z prečinu porušovania povinností za krízovej situácie. „V prevádzke v Banskej Bystrici počas trvania núdzového stavu, úmyselne a opakovane nerešpektoval prijaté opatrenia a prevádzku mal viackrát otvorenú pre verejnosť. Vo vnútorných priestoroch opakovane umožnil zákazníkom využívať jeho služby rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu,“ uvádza v statuse na sociálnej sieti Polícia Banskobystrického kraja.

Aj toto ľudia odkázali polícii.


Po zverejnení tohto statusu policajti určite netušili, akú búrku nevôle to vyvolá a aké reakcie na to budú. Ľudia sčasti nadávali na adresu polície, ale najmä na adresu udavača rešpektujúc, že policajti si vykonávajú iba svoju prácu.

„To sa teda máte čím chváliť. Nieže by ste zatvárali skutočných zločincov, miesto toho šikanujete ľudí, ktorí robia na vaše výplaty,“ napísal Ujo.

„Že vám nie je hanba. Ako si má pán zarobiť na živobytie. Štát na neho serie a ešte vy ho idete pokutovať za poctivú prácu. Prial by som vám zažiť situáciu keď nedostanete výplatu a nebudete mať deťom za čo kúpiť jedlo,“ dopĺňa Martin.

"To akože vy idete pokutovať niekoho, kto si chce aspoň trochu zarobiť? Hanba celej polícii, po roku ste padli na také dno a ani sa bežným ľuďom nečudujem, že na vás nadávajú,“ konštatuje Dominika.

Polícia k videu: Zadržaný muž boli voči hliadke arogantný a nechcel spolupracovať
Slovensko v stredu pobúrilo video, na ktorom polícia spacifikovala vodiča MHD, ktorý si chcel v čase voľna zafajčiť, a teda nemal rúško. Polícia zverejnila status, v ktorom vysvetľuje, že uvedený zásah bola vlastne iba manipulácia zo... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik