Gottova exmilenka prehovorila: Býval úplne iný, to s ním spravila Ivana
05 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Spisovateľka Martina Formanová (54) neprežila len štvrťstoročie po boku geniálneho režiséra Miloša Formana († 86). Celú dekádu bola tiež milenkou fenomenálneho speváka Karla Gotta († 80). Jedinou, ktorú ako bývalú lásku manžela tolerovala Ivana Gottová (44) v čase spolužitia s Majstrom. Preto Formanovej nemohla uniknúť istá zmena v správaní Karla, píše portál Aha!.


"My sme sa stýkali dlho, desať rokov, ale naozaj intenzívne boli len tak dva tri roky. Navyše vtedy Karel žil viac-menej výhradne svojou kariérou, ale aj tak mám na spoločné časy nádherné spomienky," priznala Martina Formanová v rozhovore pre Blesk pre ženy.

"Karel bol tak trochu Oldřichom Novým, ktorého toľko obdivoval. Dokázal dať žene pocit úplnej výnimočnosti, urobiť každý večer nezabudnuteľným," zaspomínala a dodala: "To až s Ivanou sa naozaj zmenil v partnera, myslím si. Páčilo sa mi, ako si ju vážil a ako ju obhajoval. Vybral si ju, zvolil si založiť si rodinu a stal sa z neho iný, ochranársky typ muža," netajila sa tým, že od chvíle, keď spevák stretol svoju právoplatnú ženu, začal byť niekým úplne iným.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/03/na-hrobe-andreja-hryca-%e2%80%a0-71-zaujala-dekoracia-znama-z-pohrebu-gotta-%e2%80%a0-80/