Nicholsonovej paranoja, poplašné správy proti Sputniku a zúrivé útoky na Remišovú
03 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Europoslankyňa Lucia Nicholsonová zjavne nemá dobrú náladu. Matovičova "sputnikiáda" ju neuveriteľne vytočila a znovu si zakopala aj do vicepremiérky Remišovej. Za využívania eurofondov.


"Toto je ďaľší prejav mesiášstva premiéra Igora Matoviča, ktorý vôbec nepochopil, na akých princípoch spolupráce funguje EÚ. Nákupom Sputnika V na vlastnú päsť sa pridal k Orbánovi. Sme druhá krajina v EÚ, ktorá sa odpojila od zvyšku členských štátov a nakúpila vakcínu bez certifikátu EMA." Konštatuje už takmer obohratú frázu na sociálnej sieti už aj europoslankyňa Nicholsonová.

Reprofoto FB (@Lucia Nicholsonová verí v zdravý rozum)


Taktiež sa pripojila k prúdu politikov s geopolitickými klapkami na očiach, ktorá šíri poplašnú správu o tom, že kto bude zaočkovaný Sputnikom, už nikdy nebude môcť v rámci Únie nikam vycestovať. " Ak teda EK avizuje, že zverejní návrh covid pasu, ktorý bude platiť pre ľudí očkovaných vakcínami schválenými Európskou liekovou agentúrou, aby mohli cestovať v rámci EÚ, je to celkom logické. EÚ totiž nemôže dať zelenú vakcíne z Ruska, o ktorej nemáme dáta. Nevieme, aká je bezpečná, aká je spoľahlivá. Ani to, či je účinná voči mutáciám Covid 19." Píše Nicholsonová.
Ani Orbán, ani Matovič

"A na tom nezmení nič ani Orbán, ani Matovič, ktorí sa zachovali nezodpovedne nielen voči 25 krajinám EÚ, ale aj voči vlastným občanom. A premiér Matovič aj voči vlastným koaličným partnerom." Nicholsonobvá si "akosi" nevšimla objednávku Sputnika z Českej republiky a z asi ďalších 40-tich krajín sveta, ktorých občania taktiež zjavne "nebudú smieť vkročiť" na Územie Únie, vrátane mnohých arabských šejkov.

Nicholsonová: Ľudia sa začínajú viac báť chudoby, ako Covidu
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová vo svojom najnovšom príspevku opísala, prečo lockdown nefunguje, a prečo sa živnostníkom radšej oplatí dostať pokutu, než pozastaviť podnikanie. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Marek Molnár


To europoslankyni však pravdepodobne nestačilo, pretože druhým dychom v ďalšom statuse nakopla vicepremiérku Remišovú za "nečerpanie" eurofondov.

reprofoto status FB (@Lucia Nicholsonová verí v zdravý rozum


"Ako Slovensko čerpá eurofondy? Takmer najpomalšie v EÚ. A úplne najmenej sa čerpá Európsky fond regionálneho rozvoja (ERSF), v tom sme úplne na konci EÚ. A to je ten fond pod ministerkou Remišovou." opakuje svoju mantru Lucia Nicholsonová. A vizionársky veští: "Viete ako to dopadne? Buď prepadne ešte viac ako tá jedna miliarda alebo to narýchlo budú míňať na predražené projekty - kamerové systémy, či lavičky na námestiach. A prepadnú "len" stovky miliónov. Kto za to ponesie zodpovednosť?"

Emotívne a - priznajme si - aj populisticky sa autorka statusu ešte pýta a hneď si aj odpovedá: "A viete, kde mohla skončiť tá miliarda? U živnostníkov, u slobodných matiek a otcov, u ľudí, ktorí stratili príjem, alebo na odmenách pre lekárov a sestry!"





Nicholsonová si šliape po jazyku: Fico je skrachovaný chudák, ale Matovič musí byť vymenený
15 | 02 | 2021 | editor01hd