Koho záujmy hája SaS a Za ľudí? Slovenské to určite nie sú! tvrdí Belousovová
03 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Hystériu, ktorá sa rozpútala okolo dovozu neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik nechápe ani expolitička Anna Belousovová. Svoj názor na strany SaS a Za ľudí, ktoré dokonca uvažujú o vystúpení z koalície, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti.


Dovoz ruskej neregistrovanej vakcíny proti šíreniu koronavírusu Sputnik V môže mať za následok rozpad koalície. Vyjadrenia politikov zo strán SaS a Za ľudí to naznačujú. Ich hysterické reakcie okomentovala vo svojom statuse bývalá šéfka národniarov Anna Belousovová.



Expolitičke neušlo, že včera večer rokovali vo svojich centrálach predsedníctva oboch strán, teda SaS aj Za ľudí. „Na nich sa nevzťahujú nariadenia pre boj s pandémiou o zákaze stretávania?! Oni sú nadľudia?“ pýta sa hneď v úvode Belousovová a dodáva: „A len tak mimochodom, keď sa počty mŕtvych šplhali ku 100 denne, nakazených pribúdalo geometrickým radom a nemocnice kolabovali, vtedy žiadne nočné zasadnutia neorganizovali. Stačilo byť na koberčeku na US ambasáde a akí noční úderníci sa z nich zrazu stali! Aspoň jasne ukázali, čie záujmy sú pre nich prvoradé. Záujmy občanov Slovenska to rozhodne nie sú,“ konštatuje vo svojom statuse expolitička.

Belousovová: My všetci sme dotlačili Matoviča urobiť prvý krát po roku niečo prospešné
Dovoz ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko potešil aj expolitičku Annu Belousovovú. V statuse na sociálnej sieti to označila za víťazstvo ľudí, ktorí k jej nákupu premiéra doslova dotlačili. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik ml