Päť vecí, ktoré nás pri sexe štvú! Čo všetko muži robia?
02 | 03 | 2021 I Marek Molnár

Áno, sú veci, ktoré sú pri sexe priam neznesiteľné. A jedinci, ktorí ich robia, sú postrachom spální. Ak sa dokonca stane, že sa nahromadí viac ako jedna, je na čase začať premýšľať, či si ho naozaj chcete nechať, píše portál Blesk.



Muži, ktorí zaspia okamžite po orgazme

Na tom, že je niekto tak unavený, že po sexe zaspí, nie je nič tak strašné. Pravdou je, že sex nie je ako maratón, ale je jasné, že občas nás energeticky vyšťaví. Ak však chlap vydrží len do okamihu, keď sa sám urobí, a rovnaké potešenie už neposkytne partnerke, je to sebecké. Ak sa to stane raz a vy zostanete visieť neukojená, dá sa to vydržať, ale ak si z toho muž urobí zvyk, je potrebné zakročiť.

Ako často by ste mali mať sex v 20, 40 alebo 60 rokoch?
S vekom dozrievame v mnohých veciach, pričom postupne získavame skúsenosti, nadhľad a kľud. Skúsenosti v sexe sú tiež dôležité, ale s vekom, so všetkými povinnosťami a so zhoršovaním fyzičky sa znižuje frekvencia. Ako často je teda dobré mať sex -... Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Muži, ktorí odmietajú poskytovať orálny sex, ale sami pre seba ho vyžadujú

Neexistujú pravidlá, ktoré určujú, čo kto v posteli musí alebo nemusí robiť. Všetko intímne, čo sa odohráva medzi dvoma ľuďmi, je založené na tom, že si to obe strany užívajú. Ak škrtnete orálny sex zo svojho menu, milí páni, či už je to z akéhokoľvek dôvodu, nevyžadujte, aby vám toto privilégium niekto poskytoval.
Muži, ktorí odmietajú ochranu

Ak s niekým spíte prvýkrát alebo je to len pobavenie na jednu noc, potom by mala byť ochrana   samozrejmosťou. Nepoznáme sa, nič o sebe nevieme, sexuálne choroby sú tu, nie sú vidieť. Taký darček si z jednej noci slasti priniesť nechcete. Takže ak niekto odmieta ochranu, pošlite ho o dom ďalej!

Povedzte sexu áno hneď ráno! Budete krajšia a štíhlejšia
Sex krátko po zobudení je dokonalou činnosťou k začatiu krásneho dňa, pričom má na náš organizmus a imunitu veľmi pozitívny vplyv, píše portál Blesk. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Marek Molnár

Muži, ktorí nevedia počúvať

Ak sa niekomu z dvojice niečo nepáči, prestaňte to robiť. Ak žena stuhne alebo vyzerá, že nie je vo svojej koži, prestaňte okamžite vyvíjať aktivitu. Opýtajte sa, čo sa deje, kde je chyba a naozaj počúvajte. Najhoršie je, ak si myslíte, že viete presne, čo ten druhý chce. Takto to nefunguje, komunikácia je kľúčový bod dobrého sexu!
Muži, ktorí nedodržujú základnú hygienu

Tento bod trochu zaváňa, a to doslova. Osobná hygiena je veľmi dôležitá. Tak pre vás, ako aj pre tých, ktorým dovolíte, aby sa dostali k tým najintímnejším partiám. Iste existujú okamihy spontánneho sexu, keď sprcha nie je po ruke, ale ak dodržiavate pravidelnú hygienu, ani tieto okamžiky by nemali byť ničím odstrašujúcim. Nie je nič horšie ako smraďoch!

Robíte tiež tieto chyby pri sexe? Poradíme vám, ako to napraviť!
Ešte stále existuje veľa žien, ktoré si sex úplne nedokážu užiť a možno si ani neuvedomujú, prečo to tak je. Sex prežívame trošku inak než muži, aj keď to tiež neplatí pre všetkých, píše portál Blesk. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Marek Molnár