Matovičov cirkus: Podľa Krajčího má za terapiu neregistrovaným Sputnikom plnú zodpovednosť lekár
02 | 03 | 2021 I editor01hd
Minister zdravotníctva Marek Krajčí v oficiálnom liste vyhlásil, že za terapiu neregistrovaným Sputnikom preberá plnú zodpovednosť lekár, uvádza skupina Matovičov cirkus.

Vyplýva to z ministrovho listu prof. Ivanovi Schréterovi z Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach.

Informáciu uverejnila na facebookovom profile skupina s názvom Matovičov cirkus. Krajčí v liste uvádza, že v prípade výskytu nežiaducich účinkov je lekár povinný bezodkladne informovať Štátne ústav na kontrolu liečiv.

.

"Po veľkej senzácii prichádza ešte väčšie vytriezvenie. Krajči hádže celú zodpovednosť za očkovanie Sputnikom V na bežných lekárov. Ich alibizmus nemá hraníc," uvádza sa na stránke Matovičov cirkus. Len včera pritom na letisku v Košiciach premiér Igor Matovič s ministrom Krajčím s veľkou slávou vítali dovoz ruského Sputniku. V ten istý deň Krajčí poslal list, v ktorom si za jeho používanie umýva ruky.

Hudobník Greksa Korčokovi, Dostálovi a Osuskému: Vaše vyjadrenia majú cenu mokrého prdu
Vždy priamy Marián Greksa sa opäť vyjadril jasne. Koaličným politikom, korí majú problém s nákupom Sputniku V, ale jediné na čo sa zmohli, je plakať na Facebooku odkazuje, že ak neurobia razantný krok a nevystúpia z koalície, ich vyjadrenie má cenu... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Petra Demková