Ladislav Štaidl donútil Bartošovú k potratu! Odpočítaval jej plodné a neplodné dni
01 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Jediný syn Ivety Bartošovej († 48), Artur Štaidl (24), sa narodil až z druhého tehotenstva. Speváčka po dieťatku zatúžila už v dvadsiatich piatich rokoch. Jej prvý požehnaný stav s Ladislavom Štaidlom († 75) sa však skončil potratom, píše portál Blesk.


Keď sa Iveta dnes už zosnulému Štaidlovi zmienila, že by s ním chcela mať dieťa, do radosti mu veľmi nebolo. Nakoniec však súhlasil a onedlho Bartošová skutočne otehotnela. Stalo sa to v nemeckom hoteli Ritz. „Odišli sme na dva dni a bolo to krásne. Večer tam zarezervoval bazén. Celý len pre nás a k tomu objednal šampanské. Otehotnenie sa podarilo hneď počas tých dvoch dní, čo sme tam boli," prezradila Bartošová pred rokmi.

Štaidl jej však zlomil srdce, keď na ňu naliehal, aby podstúpila interrupciu. „Vzápätí nato na mňa začal naliehať a hovoril, že si to dieťa musím nechať vziať. Pripomínala som mu, že sme to predsa chceli obaja. Zrejme sa zľakol. Bola som vtedy už vo štvrtom mesiaci a z tých jeho rečí som bola tak vyčerpaná, že som sa nakoniec doplazila do pôrodnice a nechala si to dieťa vziať u pána docenta Bendla," šokovala Bartošová.

„Povedal mi: ,Pani Bartošová, teraz musíte byť veľmi statočná, ale musím vám niečo povedať. Už nikdy nebudete mať deti. ' Aj napriek tomu, čo mi povedali v tej nemocnici, si potom Láďa pri milovaní stále dával pozor. Jednoducho mi odpočítaval plodné a neplodné dni. Lenže ja som verila, že sa stanem raz matkou. A raz som na Floride Láďu oblafla. Za deväť mesiacov sa narodil Artur," dodala česká speváčka, ktorá v apríli 2014 spáchala samovraždu skokom pod idúci vlak.

Ďalšie tajomstvo Štaidla s Gottom. Ako pomáhal Zlatému slávikovi zatajiť dcéru?
Skladateľ Ladislav Štaidl a Zlatý slávik Karel Gott boli v 70. rokoch spolupracovníci, ale aj takmer najlepší priatelia. Teraz na povrch vyplynula skutočnosť, že hudobný skladateľ pomáhal Gottovi dokonca zatajiť, že Zlatý hlas z Prahy splodil dieťa... Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Timotej Dudka