Markíza platí Belohorcovej luxusný byt v bratislavskej novostavbe: Iná možnosť nebola!
26 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Niekdajšia moderátorka šteklivých relácií už čoskoro zavíta späť na televízne obrazovky. TV Markíza ju totiž obsadila do šou Tvoja tvár znie povedome. Kde ale bude počas nakrúcania bývať? Aj na to Markíza myslela, píše Pluska.


„Z môjho pôvodného plánu lietať každý týždeň tam a naspäť zišlo. Čo sa dá robiť? Musíme sa prispôsobiť danej situácii,” skonštatovala Belohorcová na Instagrame. Markíza to preto musela vyriešiť. Moderátorke poskytli byt v petržalskej novostavbe, ktorý jej pochopiteľne platia.

„Keďže ma Markíza chcela do projektu, tak mi od ubytovania cez presuny a letenky zabezpečila všetko. Aj keď pôvodný plán bol iný. Pôvodne som sem chcela prísť len na 10 dní, nakoniec tu budem tri mesiace. Keďže situácia je taká, aká je, ostanem tu do konca šou. Zvykám si na to – a aj na byt. Viete, všetci účinkujúci sú doma s rodinami a ja som tu sama. V podstate bez detí a bez rodiny. Či mi to prekáža? Tri mesiace nie sú rok,” odpovedala na otázku Plusky, či jej prekážajú dlhé mesiace bez rodiny.

„So Zuzanou sa televízia dohodla, že počas nakrúcania šou Tvoja tvár znie povedome jej pomôže s ubytovaním, keďže dlhodobo žije v zahraničí a v Bratislave nemá zázemie,” uviedla PR manažérka TV Markíza Adriana Podobová.

Zuzana Belohorcová: Veľkolepý návrat do televízie!
Zuzanu Belohorcovú pred rokmi preslávilo jej pôsobenie na televíznych obrazovkách, kam sa teraz podľa všetkého vráti, a to veľkom štýle, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka