Sme svetoví! Máme až tri svetové prvenstvá! „Teší sa z úspechu“ Slovenska Milo Horka
25 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko nedrží primát len v počte úmrtí na milión obyvateľov, ale rovno v troch ukazovateľoch. Krajský šéf SNS Miloslav Horka vo svojom statuse objasňuje v akých.


Miloslav Horka je krajským predsedom SNS- Ako člen mimoparlamentnej strany sa veľmi rád zapája do kritiky koalície. Spravil tak aj teraz, keď ľuďom v statuse na sociálnej sieti vysvetľuje, v čom mám až tri svetové prvenstvá.

Podľa Mila Horku sme svetoví nielen preto, že na počet obyvateľov sme najviac testovaní na Covid a v priamej úmere mame aj najviac úmrtí na svete, ale sme aj jediní na svete, ktorí majú šéfa špeciálnej prokuratúry vo výkone trestu (podmienka mu končí na budúci rok), no a za tretie sme svetoví v tom, že máme vicepremiéra, ktorého premiér opakovane obviňuje zo zodpovednosti za tisíce úmrtí a on si spokojne sedí na ministerskej stoličke, čím dokazuje, aká je silná a odolná jeho chrbtová kosť.



„A vlastne tak ma napadá, že či vo svete ešte niekde existuje premiér, ktorý by neodvolal svojho ministra, keď je presvedčený, že môže za tisíce úmrtí. A sme svetoví. Tá svetovosť prišla s novou politickou kultúrou. Ja som ju nevolil. Ja teda nie som svetový. Ale vôbec mi to nevadí,“ píše na záver Miloslav Horka.

Vláda je vinná za tisíce zbytočných úmrtí, experimentovania a týrania národa, tvrdí Miloslav Horka
Premiéra Igora Matoviča obviňuje z tisícok mŕtvych aj nitriansky krajský predseda SNS Miloslav Horka, ktorý ho vo svojom statuse zároveň žiada, aby spolu so svojou vládou odstúpili z funkcií. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik