Priznanie Adely Vinczeovej: Tajne sleduje svojich známych!
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Celebrity občas majú skúsenosť s tým, že ich sleduje fanúšik, ktorý je ochotný ísť až za hranice slušných spôsobov. Adela Vinczeová sa však priznala, že naopak sama tajne sleduje svojich známych. Pochopiteľne to ale má svoje vysvetlenie, informuje Stars24.


Ak sa chcete na sociálnych sieťach dozvedieť niečo o osobnom živote Adely Vinczeovej, musíte sledovať na Instagrame jej manžela Viktora. Známu Slovenku totiž na žiadnom účte oficiálne nenájdete.

Ako sa ale ukázalo, neznamená to, že na nich naozaj nepôsobí. Moderátorka priznala, že sa sieťam tak úplne nevyhýba. "Mám tajný profil. Mám tam asi desať postov," prezradila webu aktuality.sk s tým, že účet má na sledovanie svojich známych.

Ako Adelu ju tam pochopiteľne nenájdete. Falošnú identitu zo zrejmých dôvodov neprezradila. "Obzerám si na Instagramu väčšinou fitness videá, recepty a mačky," zverila sa. Vinczeová vyslovila názor, že inšpiratívnou osobnosťou môže človek byť aj bez sociálnych sietí. "Ale dá sa to aj dobre využiť, ako napríklad môj manžel, že šíri ekologická témy," dodala.

Adela Banášová: Prekvapivé slová o Valentíne! Prečo si doma nedávajú darčeky?
Kým pre väčšinu zamilovaných je sviatok svätého Valentína symbolom darčekov a prejavov lásky, moderátorka Adela Banášová, teraz Vinczeová, to má úplne naopak, píše Stars24. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Timotej Dudka