Slovenský raj vyvolených: Šéf SIS Vladimír Pčolinský a jeho brat Peter si žijú ako praví papaláši!
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Máme na Slovensku raj pre "vyvolených"? Rezort na Záhorí si obľúbilo mnoho známych osobností. Okrem šéfa SIS Vladimíra Pčolinského tam žuje mnoho iných známych ľudí, píše portál ereport.sk. Kto všetko našiel v Malých Levároch nový domov?



Bratia Pčolinský

Šéf slovenskej informačnej služby Vladimír Pčolinský, jeho brat a poslanec Peter si v stráženom areáli v Malých Levároch postavili rekreačné chaty s vlastným súkromným jazerom. „Pán Pčolinský chatu aktuálne nevyužíva. Nebol tam celé mesiace vzhľadom na epidemickú situáciu. Chata nie je dokončená a pán Pčolinský nevie odhadnúť, kedy sa mu ju podarí dokončiť,” odkazuje šéf SIS cez komunikačný odbor.
Katarína Tóthová

Ďalšiu chatku neďaleko bratov Pčolinských či Petra Marcina má aj bývalá ministerka spravodlivosti Katarína Tóthová. Jej príbytok sa nachádza vedľa rozľahlej vodnej nádrže v malebnej dedinke. Tóthová kedysi pôsobila ako šéfka rezortu spravodlivosti za HZDS a stála po boku Vladimíra Mečiara.

Bývalá ministerka spravodlivosti Tóthová vyzýva Kolíkovú: Okamžite odstúpte
Bývalý ministerka spravodlivosti a podpredsedníčka vlády Katarína Tóthová vyzýva otvoreným listom súčasnú šéfku rezortu Máriu Kolíkovú, aby v súvislosti so smrťou generála Lučanského podala demisiu, informuje portál HS. Profesorka Tóthová vyčíta... Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová

Peter Marcin

Sused bratov Pčolinských je aj zabávač a známy herec Peter Marcin. Ten si kúpil chatku oproti bratom, rovnako ako oni, minulý rok.
Julo Viršík

Bývalý porotca speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar Julo Viršík vlastní dom priamo v dedinke. Napriek tomu, že je rodený a hrdý Nitran, prednosť dal Levárom. V dedine, ktorá je vzdialená od Bratislavy 40 km, si zariadil dom už v roku 2008.
Robert Fico

Bývalý predseda vlády a líder strany Smer-SD Robert Fico síce už nevlastní sídlo s výhľadom na vodnú nádrž, avšak ešte donedávna to tak bolo. Išlo o ružovkastú chatku, aj keď výzorom skôr pripomínala rodinný dom. Nehnuteľnosť predal v roku 2019.

Saková na seba ušila búdu: Uťahuje si z nej celý internet!
Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na seba ušila riadnu búdu. Alebo aspoň admini jej stránky, ktorí jej "zdokonalili" fotografiu pomocou retušovania. Zabudli však na to, že na stránke sa stále nachádza originálna snímka a na porovnanie... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka