Petra Vlhová na tréningu spadla a skončila v nemocnici! Fanúšikovia sú v šoku
23 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovenská lyžiarska mega hviezda Petra Vlhová skončila po nepríjemnom páde počas tréningu v nemocnici. Fanúšikovia sú v napätí, čo sa stalo.


Dvojnásobná strieborná medailistka z nedávneho svetového šampionátu v alpskom lyžovaní v Taliansku Petra Vlhová sa iba v sobotu večer vrátila domov, aby si oddýchla, nabrala nové sily, ale v Jasnej aj trochu potrénovala. A práve tam sa jej stala nepríjemnosť, po ktorej skončila v nemocnici, uvádza portál cas.sk.

Podľa informácií Sportnetu mala Petra Vlhová počas tréningu v Jasnej nepríjemný pád, po ktorom si naša lyžiarska hviezda poranila tvár a krvácala. Museli ju dokonca previezť do nemocnice. „Petra spadla, má rozbitú peru, trošku jej tiekla krv aj z nosa. Nič jej nezašívali, je v poriadku, zajtra normálne trénujeme,“ povedal pre Sportnet Vlhovej brat Boris. Práve na domácom svahu v Jasnej sa Petra pripravuje na ďalšiu časť sezóny. Už tento víkend má v rozpise ďalšie troje preteky v stredisku Val di Fassa, aby začiatkom marca sa predstavila Vlhová na svahu v Jasnej.

Vlhová na čele celkového poradia o 62 bodov pred Gutovou
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová obsadila v sobotnom super-G Svetového pohára desiate miesto. V nemeckom Garmisch-Partenkirchene zaostala za víťaznou Švajčiarkou Larou Gutovou-Behramiovou o 1,27 sekundy. Druhá skončila Nórka Kajsa Vickhoff Lieová s... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR