Kamila Magálová otvorene: Čo robí vo voľnom čase a aký prísny zákaz dala vnučkám?
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Vo verejnoprávnej televízii pôsobila roky. V šou Tajomstvo mojej kuchyne radila gazdinkám a kuchárom, ako navariť zaujímavé dobroty. S tým je však koniec, píše ereport.sk. Čo robí Kamila Magálová, keď už má toľko voľného času?


Varenie či pečenie je pre Kamilu Magálovú záľubou, ktorej sa jednoducho nechce vzdať! „Nemôžem si pomôcť, ja jednoducho rada varím. A ešte radšej pečiem. Napríklad pred Vianocami som aj napriek tomu, že ma prikvačila silná chrípka, napiekla všetko, ako bolo treba. Čajové pečivo, bajgle, orechovník, makovník, koláče z kysnutého i maslového cesta,” prezradila.

Kuchársku šou však pustila k vode. Jeden z hlavných dôvodov je aj fakt, že jej dlhoročný kuchársky partner, šéfkuchár Pavol Pospíšil, sa nemohol relácie zúčastňovať kvôli zdravotným problémom. „Už som rok točila bez Pavla Pospíšila, ktorý zo zdravotných dôvodov nemohol prísť. A teraz, už aj keď je zdravý, je pandémia a priznám sa, že bez neho ma to trochu prestalo baviť,” priznáva Magálová.

Pellegrini nazval tváre kampane vakcinácie hviezdičkami. Magálová sa ohradzuje
Peter ​Pellegrini kritizoval spôsob, akým ministerstvo robí vakcinačnú kampaň. Pustil sa aj do tvárí kampane, naznačil napríklad, že dostali honorár a že ich prednostne očkovali. Kamila Magálová ako tvár kampane to nenechala tak a pre bývalého... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Petra Demková


Čo však robí, keď má toľko voľného času? "Nerobím teraz nič. Jedenásty mesiac som doma, divadlo nič, chýba mi to. Hrali sme naposledy začiatkom júna, vtedy som naposledy videla divákov,” povedala domáca kuchárka.

Prezradila aj inú zaujímavosť zo svojho súkromia. Jej vnučky ju totiž nesmú nazývať "babička". Prečo? „Vzniklo to tak, že najstaršia ma volala babička. Niekde v obchode tak na mňa zakričala. Všetci sa otočili. Tak jej hovorím, prosím ťa, babička? Nieže sa mi to nepáči, ale babča sa mi páči viac. Ešte druhá mi hovorí baba Kamila,” prezradila Kamila Magálová.

Saková na seba ušila búdu: Uťahuje si z nej celý internet!
Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na seba ušila riadnu búdu. Alebo aspoň admini jej stránky, ktorí jej "zdokonalili" fotografiu pomocou retušovania. Zabudli však na to, že na stránke sa stále nachádza originálna snímka a na porovnanie... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka