Hlina: Keď sa situácia úplne vymkne z rúk, Matovič príde s odhalením sprisahania homosexuálnej lobby
23 | 02 | 2021 I sefredaktor



Keď sa situácia úplne vymkne z rúk, píše na sociálnej sieti Alojz Hlina, Matovič príde s odhalením sprisahania homosexuálnej lobby, ktorá bude pripravovať prevrat spolu so Smerom, či Hlasom.  ️"A  tak, ako pred voľbami 2020, bude patetickým hlasom pred Bonaparte rozprávať, že homosexuálom neustúpi."





"Čo nám hovorí Freud? Premiérovo podvedomie sa už pripravuje na záverečný zápas. V politike žiaľ platí, a v dnešnej dupľom, že ak už nič nezaberá, sex vždy zaberie," konštatuje Hlina.







"Tých 66 dní lockdownu sa Matovičovi spojilo s filmom 9 a pol týždňa - výpočet sedí, tak ako sedia Matovičove grafy, podčiarkuje Hlina. "Film 9 a pol týždna je v zásade kultový film s  pamätnou scénou striptízu za žalúziami. A striptíz robil aj Matovič na svojej ďalšej sólo tlačovke. On však nechutne, lacno, primitívne. Odhaľoval sa, aký je manipulátor, klamár a podvodník. Odhaľoval, že kráľ je nahý."






Premiér zúfalo opakovane ukazoval na náhornú plošinu v grafe, pokračuje bývalý šéf KDH, ktorá vraj dokazovala jeho nevinu a zároveň dokazovala vinu všetkých ostatných: známeho masového vraha Sulíka, ale aj neschopných babrákov-vedcov a lekárov, ktorým riadenie pandémie koncom minulého roka vraj odovzdal a oni to samozrejme nezvládli.




"Premiér klame. Zlyhal a je zodpovedný za smrť tisícov našich občanov. A čo my? Nechá sa niekto znova  oklamať?" uzatvára A.Hlina.