"Žena nemá čo robiť v parlamente," šokoval Kubovčík. Takúto reakciu Cigánikovej však nečakal nikto!
22 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Ubehol niečo cez mesiac a relácia RTVS Pumpa má na konte ďalší škandál. Tentokrát si Michal Kubovčík zobral na mušku ženy, informuje portál Pluska.


Po nedávnej škandalóznej epizóde Pumpy s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou, v ktorej padali nemiestne poznámky v súvislosti so smrťou generála Lučanského, sa hlavní aktéri relácie opäť predviedli. Tentokrát na Pumpe hosťovala politička a odborníčka na rodovú rovnosť a práva žien Oľga Pietruchová.

„O tých Krajčího potratoch sa teraz celkom naťahujú,” konštatoval Heriban, keď v tom došla do scénky Pietruchová, ktorá povedala: „Mne sa nepáči, že politici stále riešia interrupcie, lebo som presvedčená, že keby muži mohli otehotnieť, interrupcie by boli posvätné.” „Michalko, dávaj si pozor, aby si sa neusmieval, lebo ťa pani zažaluje za sexuálne obťažovanie,” provokoval Heriban.

RTVS sa verejne ospravedlňuje za zneuctenie Milana Lučanského v relácii Pumpa
Relácia Pumpa sa, v rámci žánru politickej satiry, vždy venuje aktuálnym udalostiam a témam rezonujúcim v spoločnosti. Z hľadiska aktuálnosti sú do relácie pozývaní aj hostia z rôznych oblastí spoločenského života. Hostia, ktorí prijmú pozvanie na... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Rodovú rovnosť budeme mať vtedy, keď bude v parlamente rovnaký počet neschopných žien ako neschopných mužov a nikto to nebude riešiť,” uviedla Pietruchová. „Viete čo, nehnevajte sa, ale žena nemá čo robiť v parlamente. Žena nech tam mieša fazuľový prívarok a nech sa nemieša do politiky. Zoberte si Winnetoua – tam ste videli, žeby žena sedela pri vatre s náčelníkmi? Žena v politike ako Cigániková a Záborská, to nerobí dobrotu,” šokoval Kubovčík.

Po odvysielaní tejto epozódy mala spomínaná Cigániková čo povedať. Jej reakciu však čakal len málokto. „Pána Kubovčíka považujem nie len za skvelého komika, ale aj za inteligentného muža, ktorý dokáže nevtieravým odľahčeným spôsobom ľudí prinútiť zamýšľať sa nad dôležitými témami. Aj v tejto relácii dali tvorcovia veľmi šikovne do konfrontácie obmedzený pohľad časti národa na práva žien s názorom váženej odborníčky v tejto téme, akou je pani Pietruchová. Som si istá, že relácia Pumpa včera donútila aj ľudí, ktorí politiku nevyhľadávajú, zamyslieť sa nad relevantnosťou niektorých bežne používaných floskúl a argumentov v téme rovnosti žien. Spoločnosť by potrebovala viac mužov, ako je pán Kubovčík a viac žien, ako je pani Pietruchová. Gratulujem tvorcom relácie, dobrá práca,” uviedla.

Tínedžer Fico či polonahá Cigániková: Tieto fotografie slovenských politikov vás dostanú do kolien!
Na internete dnes nájdete takmer všetko. To si dobre uvedomujú aj niektorí admini rôznych komunít, zábavných účtov alebo stránok. Jedna z nich sa zaoberá archívnymi fotografiami slovenských politikov, ktoré dokážu "odrovnať" nejedného Slováka. Veď... Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka