Svoje obete pomlel v mlynčeku na mäso a manželku hodil k levici. Začalo sa pojednávanie s "hrobárom" sátorovcov
22 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Začalo sa pojednávanie s Lehelom Horváthom, zvaným aj "hrobár", pred senátom Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, píše portál Nový Čas.


"Nemám záujem uzavrieť dohodu o vine a treste s prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP)," uviedol Horváth, ktorý je obžalovaný celkovo z piatich vrážd. Eskortovali ho z väzby na pezinský súd, pričom proces je naplánovaný na 23. februára.

Okrem piatich vrážd je Horváth obžalovaný aj z krádeže 45,5 milióna slovenských korún, ktoré mal odcudziť z bezpečnostnej schránky v Dunajskej Strede. Medzi jeho obeťami bol aj šéf sátorovcov Ľudovít Sátor, ktorého telo sa dodnes nenašlo, pričom páchatelia mali jeho pozostatky niekoľkokrát vykopať a premiestňovať. Ďalšou obeťou Horvátha je účtovník skupiny Andrej Reisz, ktorého zavraždil v roku 2006, a jeho údajne prvá obeť Čuba Karik, ktorého usmrtil v roku 2003. "Hrobár" mal pritom svoje obete zastreliť a pomlieť v mlynčeku na mäso.

Najvyšší súd SR Horvátha poslal do väzby v apríli minulého roku. Ten sa zbavil obžaloby v súvislosti s prípadom, v ktorom mal za pomoci svojho syna napadnúť manželku a hodiť ju k levici do klietky.

Rodinná tragédia: Na koronavírus v krátkom čase podľahli zdravotná sestra aj jej manžel
Neuveriteľne smutný príbeh sa stal rodine Čenščákovej, kde krátko po smrti Františka na koronavírus teraz rovnakej chorobe podľahla aj jeho manželka Anna, zdravotná sestra. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik