Sulík chce otvoriť obchody, nemôže sa už pozerať ako krachujú
22 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Minister hospodárstva Richard Sulík začal presadzovať otvorenie niektorých maloobchodných prevádzok. Šéf koaličnej strany Sloboda a Solidarita to uviedol na svojej facebookovej stránke.


"Detské oblečenie, kvety, nábytok. Toto sú odvetvia maloobchodu, ktoré momentálne nemá zmysel nechať ďalej krachovať. Predstavte si prepchatý supermarket a na druhej strane veľkometrážnu predajňu nábytku. Prečo jedno áno a druhé nie?" pýta sa Solík a zároveň apeluje na to, aby sa zrušil "dvojaký meter".

"Budem presadzovať ich otvorenie, a aj ďalších, kde sa dajú dodržať všetky hygienické opatrenia," sľubuje minister a vymenúva výhody:  "Napríklad, ak nemáte respirátor a chcete nakupovať, viete si ho tam rovno kúpiť."

Zároveň však všetkých vyzýva k opatrnosti: "Skúste si na to však dávať pozor a respirátory stále nosiť. Len tak zvýšite šancu, že budete aj naďalej zdraví."

Potrebujeme sa zbaviť psychopatov vo vláde, tvrdí Miškov
Juraj Miškov, bývalý minister hospodárstva vo vláde Ivety Radičovej a poslanec za SaS sa na svojej facebookovej stránke zamýšľa, ako sa dá zachrániť demokracia. Podľa neho sú totiž vo vláde psychopati a sociopati. "Igor Matovič je, žiaľ, len... Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Diana Zaťková