Chmelár: Ani za okupácie tu nepredvádzala sovietska armáda takú demonštráciu sily, ako dnes vojská USA
22 | 02 | 2021 I Michal Filek

"Toto je cesta do pekla," píše Eduard Chmelár o zámere ministerstva obrany, že tento týždeň bude po našich cestách prechádzať 9 cestných presunov ozbrojených síl USA. 


Ministerstvo obrany oznámilo, že tento týždeň plánuje cez územie Slovenskej republiky 9 (slovom deväť) cestných presunov ozbrojených síl USA.

"Nie je to žiadna novinka, presúvajú sa prakticky každý týždeň, takže by bolo efektívnejšie skôr oznámiť, kedy sa presúvať nebudú. Len sa pýtam, v akom režime to žijeme, keď náš občan nemôže prekročiť ani hranice okresu, a nám sa tu exhibicionisticky promenádujú cudzí vojaci."

Ani za okupácie vraj nepredvádzala sovietska armáda takú demonštráciu sily, ako to robia dnes vojská Spojených štátov.

"Je to nechutné a kým budem žiť, budem sa usilovať o to, aby raz všetci pochopili, že toto je cesta do pekla, že priority tohto štátu sú zvrátené a že treba napriek duchu doby alebo práve preto robiť všetko pre to, aby Slovensko prestalo rinčať zbraňami, stalo sa prvým mierovým štátom v Európe a pôsobilo pozitívnym vzorom na svoj región tak, ako to robí napríklad v strednej Amerike Kostarika."

Chmelár: "Husák nebol čistá sviňa. RTVS falšuje slovenské dejiny"
Eduard Chmelár protestuje proti tomu, že RTVS v relácii Slovenský panteón, "urobil z Gustáva Husáka čistú sviňu". Napísal to v statuse na svojom facebookovom profile. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Michal Filek