Tu nezabíja tisícky ľudí Covid, ale tuposť a nenažratosť „kompetentných“, soptí Belousovová
21 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Expolitička Anna Belousová  na sociálnej sieti kritizuje, že  Slovensko nevyužíva také spektrum liekov v boji s koronavírusom ako viaceré štáty v Európe. "Tu nezabíja tisícky ľudí Covid, ale tuposť a nenažratosť „kompetentných“, zdôrazňuje.


„Keď ochoreli členovia vlády, liečili sa Isoprinosinom, vitamínom D, C, Zinkom... O seba sa vedeli teda dokonale postarať a NIKTO z nich neskončil v nemocnici na dýchacích prístrojoch. Na rozdiel od tisícov skutočne obyčajných ľudí, ktorí nemali to šťastie, že sú ministri a nemohli sa tak dostať k liekom,“ zdôrazňuje exšéfka SNS.

Ak sa bežný človek ide do lekárne, pokračuje Belousovová,  spýtať na lekárom predpísaný Isoprinosin, tak zväčša dostane odpoveď, že nemajú. „Teraz, po roku doviezli cez spriatelenú firmu liek Ivermectin, ktorého cena bude okolo 10 eur. Výrobná je vraj 0,30 eura a v rozvojových krajinách sa predáva po 0,80 eura,“ píše ďalej Belousovová, ktorá dodáva, že v Rakúsku budú pacienti doplácať okolo šesť eur, kým u nás si priplatia o štyri eurá viac.



V piatok priviezli na Slovensko 9000 kusov Ivermectinu, čo je podľa Belousovovej málo. „No čert ich ber, nech sa už nažerú. No prečo ho nedoviezli dostatok? To je taký problém zabezpečiť dostatok pre všetkých?! Kde predali svedomie tieto monštrá, čo nám vládnu?! Ako sa môžu bezcitne pozerať na tých bezbranných starých ľudí, ktorí častokrát umierajú v DSS úplne bez pomoci?! Tu nezabíja tisícky ľudí Covid, ale tuposť a nenažratosť „kompetentných“, končí status Belousovová.

Matovič je chorý, zlý človek bez citov a s psychickými problémami, tvrdí Belousovová
Bývalá predsedníčka SNS a poslankyňa Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti povedala, že premiér Igor Matovič zneužil smrť poslanca Smeru Ľubomíra Petráka na politický boj. Podľa nej je to podlé svinstvo. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik