Švecovo hnutie ponúka zvrhnutie Matovičovej vlády za sedem eur
21 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Slovenské hnutie obrody (SHO) začína kampaň Stop Matovič! "Pripravili sme aktualizovaný balík STOP MATOVIČ za symbolických 7 eur v ktorom si nájdete 5 letákov STOP MATOVIČ + 15 nálepiek STOP MATOVIČ NA SLOVENSKU + najnovšie vydanie našich novín Právo Národa", informuje hnutie na sociálnej sieti.

"Vzhľadom na váš záujem angažovať sa v boji za silné a sebavedomé Slovensko, ktorého cieľom je aj zvrhnúť vládu Igora Matoviča, sme sa rozhodli, že vám prostredníctvom balíka s názvom Stop Matovič, za dobrovoľný príspevok, ktorým podporíte činnosť Slovenského Hnutia Obrody, pošleme zásielku s naším propagačným materiálom. Ním môžete dať svojmu okoliu najavo, že stojíte na strane zdravého rozumu," píše SHO na svojej facebookovej stránke.


 



Zámer kampane je teda zrejmý - zbaviť sa Igora Matoviča, ktorý si za svoje pôsobenie v kresle predsedu vlády stihol proti sebe poštvať mnoho občanov, neraz aj tých, ktorí ho volili. SHO, ktorého predsedom je Robert Švec, je orientované euroskepticky a požaduje odchod Slovenska z euroatlantických štruktúr.

"A ulice budú naše," uzatvára svoju výzvu hnutie.

Matovič to dal na Kočnera. Zrušil bezpodielové vlastníctvo manželov
20 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová