Matovič blúzni o revolúcii, ktorú chce „dokonať“. Údajne mu v tom bráni návrat „mafie“
21 | 02 | 2021 I Petra Demková

Igor Matovič napísal bojovný status. Chváli sa, že „mafia dnes bručí vo väzení“. Upozorňuje, že sluhovia mafie sú však ešte stále na slobode a robia možné, nemožné, aby sa vrátila. Podľa premiéra akákoľvek kritika vlády je prejavom túžby po návrate mafie.


Na (ne)logické skratky premiéra Matoviča sme si už celkom zvykli. Napríklad napasovať celoplošné testovanie na niekoľko dní po tom, ako začne klesať krivka pozitívne testovaných. A tvrdiť, že zabrala práve jeho atómová zbraň. Či taká myšlienka, že každý, kto dostal Covid-19 po 17. novembri, i keď to bolo 1. januára, sa nakazil na demonštrácii proti jeho vláde. Podobný myšlienkový skvost verejnosti ponúkol premiér aj v nedeľnom statuse.

Miroslav Kollár odkazuje Borisovi Kollárovi: Nemám rád papalášov, čo sa fotia s mafiou
21 | 02 | 2021 | editor01hd


„Spolu sme túžili dokončiť November,“ napísal. „Aby zákon platil pre každého rovnako, bez ohľadu na hĺbku jeho vrecka. Atak mafia dnes bručí vo väzení a jej sluhovia na slobode robia možné, nemožné pre jej návrat. Ak ten tlak bludov, nenávisti a koncentrovaného zla vydržíme, revolúciu dokonáme. Ak sa zlomíme, mafia sa na bielom koni vráti a už nikto ju nasledujúce desaťročia nebude mať silu a odvahu poraziť,“ napísal.

Premiér k príspevku pripojil aj svoj príspevok presne spred roka, v ktorom písal: „Mám týchto Pánov rád. Práve kúsok od miesta činu (SNP), kde nám vybojovali slobodu." Na fotografii je Matovič s Jánom Budajom a Milanom Kňažkom.

Vysvetlenie príspevku Matoviča v skratke: všetky protesty, výhrady či kritika jeho vlády pochádza od „mafie“, ktorá sa chce vrátiť. A dodatok: na vládnutí Igora Matoviča nie je žiadna vada, všetko šľape ako hodinky.

Nuž, asi by niekto mal premiéra upozorniť, že najviac pre návrat mafie robí práve on sám s pomocou celého svojho kabinetu neschopných, nemorálnych a nevzdelaných. A ak sa raz tá „mafia“, ktorej sa on tak bojí, vráti, jediný človek, ktorému bude môcť Igor Matovič poďakovať, je on sám.

Ján Baránek: „Už nestačí rekonštrukcia tejto vlády. Takéto zlo, ktoré zbytočne mrhá ľudskými životmi, ešte na Slovensku nebolo.“
Ján Baránek si všíma osobné záujmy členov poradných orgánov vlády vo farmaceutickom priemysle. Je toto dôvod odmietania účinného lieku Ivermectinu? „Dnes žijeme vo svete, kde vláda životy občanov nechráni, ale podľa všetkého obetuje v mene... Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Petra Demková