Slotov syn: Strana Za ľudí by sa mala premenovať na stranu Za mŕtvych ľudí
20 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Pavol Slota v statuse na sociálnej sieti ostro odsúdil vicepremiérku Veroniku Remišovú za jej postoj k ruskej vakcíne Sputnik. Tvrdí, že strana Za ľudí hazarduje so životmi a má papalášske maniere.


Podľa Slotu mladšieho je postoj Remišovej k ruskému Sputniku dôvodom na to, aby sa jej strana premenovala na Za mŕtvych ľudí.
Za ľudí je strana-omyl

Slota je presvedčený, že strana Za ľudí vetovaním dovozu Sputniku V ukázala, že jej v skutočnosti na ľuďoch nezáleží. „Alebo by sa dalo povedať, že táto strana-omyl, sa rozhodla navždy zapísať do histórie, keď pri ostro sledovanom rozhodovaní o nákupe ruskej vakcíny Sputnik V hlasovali proti vôli národa,“ konštatuje.

Kladie si rečnícku otázku kto a hlavne čo ich viedlo k tomuto konaniu, avšak trápnu obhajobu schvaľovacím procesom EMU nepočíta. „Nenachádzam logické vysvetlenie a tak by sa strana Za ľudí mala premenovať na stranu Za mŕtvych ľudí. Sú to papaláši, ktorí sú principiálni len keď treba,“ tvrdí Slota.


Hazardovanie zo životmi

Remišová a spol. mali principiálni, keď sa premiér chystal minúť desiatky miliónov na nepresné a necertifikované testy od pochybnej firmy. Myli sa ozvať, keď sa všetci odborníci búrili proti nášmu šialenému premiérovi a jeho posadnutom ministrovi zdravotníctva, či keď robili fatálne chyby pri protipandemických opatreniach.

„Všetci vieme, že strana Za mŕtvych ľudí je principiálna, len keď sa jej to hodí. Presnejšie, keď sa to hodí do scenára. Je im jedno, či ste v dôsledku lockdownu prišli o prácu, skrachoval vám biznis, vaše deti nedostávajú adekvátne vzdelanie, zdravotnú starostlivosť alebo vám niekto umrel. Ich sa to netýka, pre nich ste mudrosráči, plebs alebo dezoláti,“ vyratúva Slota mladší.

Podľa neho je to všetko len pokrytecké hazardovanie so životmi. „Toto sa musí skončiť!“ dodáva na záver.

"Vážený pán miništrant zdravotníctva, zlyhali ste!" - odkazuje Pavol Slota Marekovi Krajčimu
"Sme svedkami najväčších klamstiev politikov smerom k verejnosti. Pán minister už väčšiu somarinu ste si nevedeli vymyslieť?" Pýta sa verejne ministra zdravotníctva Pavol Slota. Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Ivan Brožík