Sex so staršou ženou! Muži priznali, prečo je to lepšie ako s mladšou!
20 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Máte štyridsať či päťdesiat a prejavuje o vás záujem muž, ktorý je o dosť mladší? Možno budete prekvapená, ale nie je to nič neobvyklé, píše portál Blesk.


Poznáme najčastejšie dôvody, ktoré mužov vedú k tomu, aby si našli staršie partnerky. Využite ich vo svoj prospech a užite si to!
Neboja sa nových zážitkov a skúseností

Zistil som, že vek ženy hrá veľkú úlohu, pokiaľ ide o sexuálne skúsenosti. Pred svadbou mávajú niekoľko partnerov, ale po rozvode ich majú oveľa viac, pretože nemajú zábrany. A v sexe je to poznať. Samozrejme, pozitívne. (Marek, 31 rokov)
Majú veľa praxe

Staršie ženy bývajú v dlhodobých vzťahoch a manželských zväzkoch, ktoré im poskytli dlhoročné sexuálne skúsenosti s jedným partnerom. Často museli experimentovať alebo improvizovať. A všetky tieto spomienky sú implantované do ich mozgu. Či už sú dobré alebo zlé, získali vďaka tomu sexuálne skúsenosti. (Ján, 28 rokov)

Mali ste sex s iným? Toto sú pravidlá, ktoré vám pomôžu udržať vzťah
Nevera vo vzťahu je v dnešnej dobe bohužiaľ na dennom poriadku. Nemôžeme všetko hádzať len na mužov, pretože ani my ženy v tomto smere nie sme nevinné. Keď sa spýtate svojich kamarátok, ktorá z nich aspoň raz v živote podviedla svojho partnera,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Marek Molnár

Vedia, čo chcú

Ich sebavedomie vychádza z dlhoročných skúseností a komunikácie so sexuálnymi partnermi. Vyskúšali rôzne pozície, techniky a tiež sexuálne pomôcky. Dokážu sa potešiť aj samé a neboja sa hovoriť o tom, čo majú rady a čo by im urobilo v sexe radosť. To sa mi fakt veľmi páči. Keď dievča nevie, čo chce, je pre mňa ťažké zistiť to. Staršie ženy presne vedia, čo chcú. (Daniel, 35 rokov)
Naučili sa, čo chcú muži

Mladé dievčatá ma nebavia. Málokedy sa opýtajú, čo by sa mi páčilo alebo aké mám túžby. Staršie ženy boli "zaučené" rôznymi partnermi, či už ide o techniky milovania alebo experimenty. Pýtajú sa a zisťujú, čo by som chcel v posteli zažiť. (Radoslav, 26 rokov)
Neboja sa komunikovať

Mladší muž presne vie, ako na tom so staršou ženou je. Nehrá so mnou žiadne hry, neurazí sa, že som jej hneď nezavolal a ani mi nevyčíta, že som neodpovedal na odkaz alebo správu. Nečaká, kým urobím prvý krok ja, ona robí to, čo uzná za vhodné. Otvorene zdieľa svoje sexuálne potreby a túžby a pokojne mi dá kopačky, keď sa nevyjadrím. To si cením. (Juraj, 28 rokov)

Priznanie žien: Malý penis a zlý sex je pre nás dôvod k rozchodu
Vzťah medzi mužom a ženou sa zakladá na niekoľkých základných pilieroch, tie sa však tiež menia podľa toho, aký majú daní jedinci rebríček hodnôt. Mohlo by sa zdať, že dobrý sex s partnerom neznamená toľko ako spoľahlivosť a skvelý charakter. Niečo... Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Marek Molnár