OĽANO chce naozaj znárodňovať. Stále si brúsi zuby na Počiatkovu vilu
20 | 02 | 2021 I editor01hd
Vládna OĽANO to myslí so znárodňovaním majetku vážne. Sľub, že zhabe vilu exministra Jána Počiatka vo francúzskom Cannes, chce dodržať, uviedol hovorca strany Peter Dojčan.

Pred voľbami sa vybrali do Cannes Igor Matovič, Marek Krajčí a Eduard Heger. Nakrútili tam video a Slovákom sľubovali, že ak sa dostanú do vlády, znárodnia Počiatkovu vilu. Dnes je Matovič premiérom a Krajčí s Hegerom sú ministrami. Podľa hovorcu Dojčana na tento sľub nezabúdajú, informuje sme.sk.

„Nedávno bol prijatý zákon o zaisťovaní majetku, vďaka ktorému už prokuratúra siahla na majetky obvinených podozrivých z káuz Božie mlyny, Očistec či Babylon. Taktiež pripravujeme efektívny zákon o preukazovaní pôvodu majetku, ktorý ďalej posilní právny rámec v boji proti korupcii," ozrejmil Dojčan.

Ide podľa jeho slov o jasný dôkaz toho, že vláda Igora Matoviča „to myslí vážne a trvá na tom, aby usvedčení zlodeji nielen končili v base, ale ich zhabaný majetok aj skončil v rukách štátu".

Matovič tancuje na ešte nevykopanom hrobe zosnulého poslanca Petráka
K nečakanej smrti poslanca NR SR Ľubomíra Petráka (Smer-SD), ktorý zomrel vo veku 59 rokov, sa vyjadrilo mnoho politikov vrátane Igora Matoviča (OĽaNO). Ten zverejnil status na Facebooku, v ktorom z jeho smrti obvinil iných členov Smeru. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Timotej Dudka