Danko: Verím, že Matovič neťahá Rusov za nos, že úspešne dotiahne nákup Sputniku
20 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Predseda SNS Andrej Danko dúfa, že premiér Matovič dotiahne nákup ruskej vakcíny Sputnik V do úspešného konca. "Igor Matovič si samozrejme musí počkať aj na niektoré telefonáty z Bruselu. Uvidíme či naberie odvahu postaviť sa Bruselu a nakúpi vakcínu Sputnik," uviedol vo videu na sociálnej sieti.


„Rozmýšľam, čo to na nás táto vláda skúša. Máme ich tu rok, ale každý deň nás prekvapujú,“ začína svoje vide na sociálnej sieti Andrej Danko. „Najskôr Remišová vo štvrtok povie, že uplatňuje právo veta, ktoré neexistuje, potom Matovič povie skutočnú pravdu, že už dva týždne rokuje s Rusko federáciou, a v sobotu sa dozvieme, že o všetkom rozhodne minister Krajčí,“ hovorí šéf národniarov, ktorý sa, podľa jeho slov musí usmiať, pretože Krajčí sa bez Matoviča nepohne, takže nás v pondelok čaká ďalšie kolo divadla.



"Ak je dnes očkovanie jediná cesta ako zastaviť chorobu, nech ju Slováci majú možnosť si nakúpiť, alebo získať čo najlepšiu očkovaciu látku. Nech sa dajú očkovať ak sa rozhodnú, lebo sú choroby, ktoré sa nedajú zastaviť ináč ako očkovaním. Je to slobodná voľba občanov a my ju musíme ako politici podporovať,“ prízvukuje Danko.

"Verím, že premiér ticho prizná, že červený koberec, ktorý mu natiahli, mu poslúžil na to, aby Slovensko bolo jedeným z mála štátov, ktoré Sputnik bude mať," prízvukuje A.Danko.

Matovičova testovacia atómová bomba absolútne nefunguje a svet sa z nás smeje, tvrdí Danko
Stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s vedcami zaujalo predsedu SNS Andreja Danka, ktorý ju vo videu uverejnenom na sociálnej sieti vyzval k ráznejším vyjadreniam na adresu vlády. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik