Bývalý manžel Moniky Jankovskej mal vážnu nehodu. Zachraňovať ho musel vrtuľník
20 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Letecký záchranári z Trenčína museli ratovať bývalého manžela štátnej tajomníčky Moniky Jankovskej po vážnej nehode pri paraglajdingu. Tibor Jankovský si zranil chrbticu, panvu a má vnútorné poranenie brucha, informuje portál ereport.sk.


Jankovský údajne padol z výšky 30 metrov, nasadený musel byť aj vrtuľník. “Záchranársky vrtuľník z Trenčína bol včera popoludní privolaný k obci Soblahov (okres Trenčín), kde náhodní svedkovia videli padať paraglajdistu z výšky približne 30 metrov. Po rekognoskácií terénu pristál pilot vrtuľníka na poli, v blízkosti pádu paraglajdistu. 51-ročný muž bol pri vedomí, so záchranármi komunikoval, pričom sa sťažoval na výrazné bolesti hrudníka, chrbtice a panvy,” uviedli trenčianski záchranári na sociálnej sieti Facebook.

“V spolupráci s prítomnými hasičmi bol pacient preložený na palubu vrtuľníka. V stabilizovanom stave s podozrením na zlomeninu chrbtice a vnútorné poranenie brucha bol letecky transportovaný na urgentný príjem Fakultnej nemocnice v Trenčíne,” dodávajú záchranári.

Tibor Jankovský a trestne stíhaná Monika Jankovská, ktorá sa nedávno pokúsila o samovraždu, sa rozviedli v apríli 2019.

Čo majú spoločné samovraždy Lučanského, Böhma či Jankovskej?
Na Slovensku za posledné dva mesiace vyvolali rozruch tri samovraždy, respektíve pokusy vziať si život. Všetky sa týkali väznených či stíhaných osôb, čo ukazuje na hlbší problém, píše portál postoj.sk. Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik