„Zbabelé, nechutné, odporné." Poslanec Taraba o rozhodnutí vlády nekúpiť ruskú vakcínu Sputnik
19 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

„Zbabelé, nechutné, priam odporné - po facebooku vyplakávajú veľkí to ministri, ako ich nákup ruskej vakcíny nejaká Remišová zablokovala, pritom ivermektin nakúpil minister a vládu na to nepotreboval," píše  v statuse na FB poslanecNR SR Tomáš Taraba.


Vakcína Sputnik V mala byť ďalšou zbraňou proti koronavírusu. Na Slovensko, podľa Matoviča, vďaka ministerke Remišovej nedorazí vôbec. "Môžu ísť pre Sputnik aj zajtra, ak ho majú naozaj objednaný. Problém je, že nemajú nič,“ konštatuje poslanec.



 

Ak by premiér chcel, pokračuje poslanec, môže nakúpiť Sputnik aj bez vlády. Taraba pripomína, že na vláde sa o uzneseniach hlasuje a Remišová sama nemá právo veta a nevie nič zablokovať.

Vláda si z vlastných občanov spravila laboratórium. Toto je na jej okamžitú demisiu, vyzýva poslanec Taraba
Slovensko je na tom v boji s koronavírusom tak zle, že žiada o pomoc aj zahraničie. A práve toto kritizuje vo svojom statuse poslanec Tomáš Taraba. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„No a prijmime ich klamstvo, že Remišová niečo mohla vetovať. Prečo potom nevetoval Sulík plošné testovanie? Tam nemal Sulík právo veta? Zrazu sú citliví na Remišovú, ale pri špáraní do nosa nikto nevedel Matoviča zastaviť? Klamstvo nad klamstvo, ktoré ničí Slovensko. Táto vláda je hanbou ľudí, “ uzatvára T.Taraba.