Remišová obetuje ideológii Európskej únie životy a zdravie ľudí, tvrdí Belousovová
19 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
Bývalá šéfka SNS Anna Belousovová si v statuse podala vicepremiérku Veroniku Remišovú za blokovanie nákupu ruskej vakcíny Sputnik. Píše, že Remišová obetuje životy a zdravie ľudí na oltár ideológie EÚ.

Ruská vakcína Sputnik je podľa Belousovovej jedinou náhradou za výpadok dodávok západných očkovacích látok. Jej odmietanie je ohrozením životov a zdravia ľudí.

Remišová podľa Belousovovej zrejme prepadla z dejepisu už na základnej škole, pretože sme sa takto správali počas druhej svetovej vojny. Tvrdošijne sme trvali na tom, aby nás oslobodili spojenci, pretože ZSSR sú boľševici a to nie je to, čo Európa schvaľuje. Dnes by sme buď hovorili nemecky, alebo s veľkou pravdepodobnosťou by sme už vôbec neexistovali

„Pravda je taká, že Slovensko má nedostatok vakcín schválených Európskou liekovou agentúrou vďaka absolútnej neschopnosti a zlyhaniu Európskej komisie,“ konštatuje Belousovová. Podľa nej západní výrobcovia vakcín sa ukázali ako vrcholne neseriózni partneri, ktorí nechali štáty EÚ napospas osudu.



„Jednoducho zhrabli peniaze a vykašľali sa na nás. No my napriek tomu nechceme ruskú vakcínu Sputnik V, pretože nie je registrovaná, hoci existujú posudky a štúdie, ktoré hovoria jasne o kvalitách tejto ruskej vakcíny. Používa sa v mnohých krajinách sveta vrátane krajín Európy,“ píše ďalej.

„Remišová, tento génius slovenského politiky v sukni, rozhodol, že radšej zomrieme verní EÚ, ako by sme sa dali zachrániť Rusku. Remišová obetuje ideológii EÚ životy a zdravie ľudí. Teraz je to na Matovičovi. Aspoň raz v živote sa môže zachovať ako chlap. Nech dá príkaz Krajčimu a ten môže objednať Sputnik aj bez súhlasu vlády,“ končí status Anna Belousovová.

Belousovová: Keby sprostosť kvitla, Remišová by bola ako zakvitnutá čerešňa
Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová šťavnatým statusom na sociálnej sieti načala vicepremiérku Veroniku Remišovú pre jej kritické výroky na adresu ruskej vakcíny Sputnik V. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Petra Demková