Diana Mórová si splnila detský sen: Neuhádnete, kde počas pandémie pracuje!
18 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Herečka a moderátorka Diana Mórová (50) si počas pandémie koronavírusu na nedostatok práce sťažovať rozhodne nemôže. Rozhodla sa totiž pomáhať ostatným, čím si splnila svoj dávny sen, píše Blesk.


Počas pandémie celebrity trpia nedostatkom práce a nemajú toľko hereckých príležitostí, ako tomu bolo ešte vlani, keď bol svet do marca v normále. Pociťuje to aj herečka Diana Mórová, ktorá v porote šou Česko Slovensko má talent učarovala nielen divákom, ale aj Jakubovi Prachařovi, vtedy ešte ženatému s modelkou Agátou Hanychovou (35). "V Slovenskom národnom divadle som ešte minulý rok stihla premiéru," zverila sa pre magazín Emma. Potom však pandémia udrela v plnej sile.

Slovenskí herci otvorene: Čo si myslia o novom riaditeľovi SND Diana Mórová a Jozef Vajda?
Od 5. januára je generálnym riaditeľom Slovenského národného divadla Matej Drlička, informuje portál Plus Jeden Deň. Aký majú na neho názor Diana Mórová a Jozef Vajda? Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Mórovej teda síce výrazne ubudlo práce, napriek tomu však umelecky nestráda: "Nedávno som dotočila kriminálny seriál 8 hodín a aktuálne natáčam film," nechala sa počuť. "Aj keď je toho menej, stačí to. Venujem sa aj synovi, učíme sa spolu, varím..." vypočítavala dáma, ktorá vzdor svojmu veku vyzerá úplne skvele a polstoročie na krku by jej snáď nikto netipoval. Starostlivosť o domácnosť však nie je jedinou prácou, ktorej sa Mórová venuje - rozhodla sa totiž, že nebude len nečinne sedieť doma. Stane sa naopak maximálne prospešnou pre trpiacu spoločnosť. Zároveň si splnila veľký detský sen: Ako zdravotníčka vypomáha v nemocnici na bratislavských Kramároch!

"Chodím pomáhať do nemocnice. Moja kamarátka je detská pediatrička, a keď mám voľno, tak jej počas týždňa pomáham. Má ambulanciu, a tam chodia malé detičky na bežné kontroly, alebo aj pacienti, ktorí sú bežne chorí. Ja zakladám výsledky z krvi do karty pacienta, a keď prídu detičky na kontrolu, tak zapisujem váhu, výšku, meriam napríklad aj tlak, všetko zapisujem. Pomáham jej hlavne preto, že ona nestíha. Strašne ma to baví. Ja som totiž aj chcela byť lekárka," dodala Mórová.

Diana Mórová a jej recept na mladistvý vzhľad: "Ešte nechcem vyzerať ako teta," tvrdí
Obľúbená herečka Diana Mórová (50) prezradila, za čo vďačí svojmu mladistvému vzhľadu aj to, v čom sa cíti "božsky" či najpohodlnejšie. Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka