Blaha: V prípade Lučanského vedia provládne média šliapať po jeho pamiatke, no v prípade Böhma sú záhadne ticho
16 | 02 | 2021 I sefredaktor

"V prípade Milana Lučanského majú provládne média nutkavú potrebu ubližovať jeho rodine a šliapať po jeho pamiatke. No v prípade tajuplných zlyhaní prokurátorov, ktorí ho dohnali k smrti a zároveň dozorovali prípad Františka Böhma, sú záhadne ticho," upozorňuje v statuse na FB Ľuboš Blaha.




Odrazu sa dozvedáme, píše opozičný poslanec, že František Böhm mal vraj samovražedné sklony a kým bol vo väzbe, liečil sa na psychiatrii. Ale oni takéhoto labilného chlapa pustia veselo domov s tým, že mu nechajú v skrini arzenál, aký nemal ani John Rambo. Legálne.




"A to sa ako ideme tváriť, že prokurátor neurobil chybu? Lebo ono to z diaľky vyzerá tak, že Böhma vyslovene poslali na smrť. A niekto by si mohol pomyslieť, že niekomu zjavne veľmi vyhovuje, ak svoje lži na Milana Lučanského už nebude môcť vziať späť," zdôrazňuje Blaha.




Dozvedáme sa, pokračuje poslanec za Smer-SD, že Böhmovi nestihli ani zabaviť majetok. Kým sa prokurátor rozhýbal, tak barák prepísal na syna. Perfektné. A to ideme teraz akože predstierať, že to bola náhodička. A že prokurátor je proste len také nemehlo a nejako mu to ušlo, hej?




"Ja len, že zvonka to vyzerá tak, že Böhm dostal odmenu za to, že nakydal nezmysly na každého, na koho niekto hore ukázal prstom. A tak išiel von na slobodu, počkalo sa, kým prepíše majetky a teraz sa budú tváriť, že oni sú len také trdielka, že im to nedocvaklo... Si musia zo Slovákov robiť srandu," konštatuje poslanec.




 "A furt sa bavíme o tých istých prokurátoroch. Repa, Šúrek, Kysel. O prepojeniach na sudcu Kimenta a premiéra Matoviča už Robert Fico hovoril asi stokrát. Nič spolitizovanejšie ako hentí traja neexistuje. Ale to v penťáckych médiách nikto nerieši. Hlavná vec, že treba očierňovať Milana Lučanského, ktorého si Slováci vážia," podčiarkuje Blaha.




"Mňa len desí, že títo ľudia nemajú žiadne etické hranice. Záhadne zomierajú ľudia. Kope sa do rodín obetí. Očierňujú mŕtvych hrdinov. Rozkladajú štát. Sú ako rakovina. Rozožierajú a zabíjajú. No ich čas sa kráti... a za všetko zlo, čo napáchali, budú potrestaní. V mene Milana Lučanského. V mene spravodlivosti," uzatvára Ľ.Blaha.