Matovičova žena Pavlína sa sťažuje, že ľudia robia na Facebooku to isté, čo jej manžel
15 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová
Manželka premiéra Igora Matoviča sa v médiách sťažuje, že na sociálnych sieťach sa o nej šíria nepravdivé informácie a nenávistné odkazy. Pavlínu Matovičovú trápi, že boli skreslené informácie o jej vzťahu k očkovaniu, informuje portál dennikdnes.com.

Premiérovu ženu Pavlínu trápi, že na Facebooku sa šírila informácia o tom, že je odporkyňou očkovania proti Covid-19.

,,Heslo dnešnej doby je: Neverte všetkému, čo čítate, počujete, vidíte. Aj mne známy poslal status od môjho manžela, kde to uvádza, no bol to podvrh. Stačí si to skontrolovať s manželovým facebookovým profilom. No máme šikovných falzifikátorov. Len neviem, kde majú svoje hniezdo, v ktorej krajine,“ uviedla pre sarm.pluska.sk.

Prof. Jedelev: Sputnik V je číslo jeden, Amerika núti svet kupovať Pfizer, ktorá je omnoho drahšia
Ruská vakcína Sputnik 5 je vakcínou číslo 1 - je lepšie tolerovaná, má omnoho vyššiu efektivitu, jednoduchšie sa s ňou i pracuje, tvrdí doktor lekárskych vied, profesor Dmitrij Jedelev. "Je to predovšetkým politika a tlak Ameriky, ktorý núti svet... Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | sefredaktor


Pavlína Matovičová si pritom vôbec nevšíma, že rovnaké bludy a nepravdy na Facebooku, ale aj vo vysielaní slovenských televízií rozširuje aj jej manžel, ktorý napríklad obvinil ministra Richarda Sulíka zo zodpovednosti za smrť 4 300 ľudí.

V predchádzajúcom volebnom období Matovič zase nepravdivo a bez dôkazov obvinil Roberta Fica, že spolu s manželkou majú na účtoch v bankách na Belize 600 miliónov dolárov. Pavlína Matovičová vtedy svojho manžela nenapomenula. Takisto ostala mlčať, keď mala vysvetliť, ako mohla bez vedomia manžela investovať stovky tisíc eur do pochybnej spoločnosti Arca.

Dáta bez pátosu: Slovensko klamalo o počtoch aj svetovým databázam
Skupina matematikov pod názvom Dáta bez pátosu uverejnila na Facebooku status, v ktorom poukazuje na neschopnosť štátu poskytovať seriózne dáta ohľadom vývoja ochorenia Covid-19 na Slovensku. Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Petra Demková