Do honosného sídla Andreja Danka zamierila dámska návšteva. O akú známu osobnosť ide?
15 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Zrejme mu odpustila pikantné správy s Alenou Zsuzsovou. Stále sa stretáva s moderátorkou Simonou Frantovou, s ktorou sa zasnúbil už v roku 2019, no doteraz sa nezobrali, píše Plus 7 dní.


Bývalý Šéf Národnej rady SR sa značnú časť roka zdržiava vo vile s golfovým ihriskom v Šajdíkových Humenciach. "Je to miesto, kde mám pokoj," uviedol Danko pre Plus 7 dní. V tomto honosnom sídle sa zotavoval aj po operácii žalúdka a skrýva sa v nej aj pred koronavírusom.

Teraz bola moderátorka Simona Frantová prichytená, ako v nákupnom centre nakupuje potraviny a vyrazila s nimi smerom na Záhorie. Nakoniec dorazila do komplexu v Humenciach, ktorý je strážený ochrankou a vysokými múrmi. Okolnosť, že sa dostala dnu, nebola isto žiadna náhoda. Mala totiž namierené priamo za bývalým šéfom parlamentu. „V Šajdíkoch sa zdržiavam, veď to nie je tajomstvo. Bývam v centre Bratislavy, ale na víkend a niekedy aj počas týždňa je to úplne dokonalé prostredie na oddych,“ priznala Frantová.

Vilu s dvoma poschodiami Danko prepísal na syna a exmanželku Silviu minulý rok. Údajne má slúžiť na prenájom dovolenkárom, čo počas pandémie nemá zmysel, a tak si ju Danko užíva plnými dúškami. „Bicyklujem, športujem. Hrám volejbal, futbal, všetko,“ prezradil svoje obľúbené aktivity v Humenciach pre vyššie uvedený portál.

Boris Kollár aj Danko majú honosné vily, no národniar ju za štyri roky ešte nedokončil
Andrej Danko vo svojej vile, ktorú kúpil za pol milióna, stále nebýva. Predseda národniarov si doprial rozostavanú nehnuteľnosť pred štyrmi rokmi, no doteraz ju nedokončil. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik