Poslanec Sme rodina nebude hlasovať za predĺženie núdzového stavu. "Otvorte malé prevádzky a odškodnite živnostníkov!"
14 | 02 | 2021 I Petra Demková

Ďalšia rebélia v koalícii! Potravinový expert z kandidátky Sme rodina, Patrick Linhart vydal na sociálnej sieti razantný status. Už nepodporí žiadne nezmyselné predlžovanie núdzového stavu, je za otvorenie maloobchodných prevádzok a za okamžité 100 percentné finančné odškodnenie živnostníkov. „Mám plné zuby nedostatočnej a zle zvládnutej komunikácie s občanmi,“ napísal.


Boris Kollár aj Danko majú honosné vily, no národniar ju za štyri roky ešte nedokončil
Andrej Danko vo svojej vile, ktorú kúpil za pol milióna, stále nebýva. Predseda národniarov si doprial rozostavanú nehnuteľnosť pred štyrmi rokmi, no doteraz ju nedokončil. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Nebudem hlasovať za nezmyselné predĺženie núdzového stavu a som za otvorenie malo-obchodov a za okamžité 100%tné finančné odškodnenie živnostníkov. Vláda si nebude robiť z poslancov tlačítka,“ píše v úvode svojho statusu na Facebooku poslanec za Sme rodina.

„My, zákonodarci sme tu na to, aby sme usmerňovali a kontrolovali vládu a nebudem skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení, ktoré už viac nepodporím, pokiaľ nebude vypočutý hlas poslancov. Mám plné zuby nedostatočnej a zle zvládnutej komunikácie s občanmi a mám plné zuby hádok a nekonečnej opozičnej politiky poniektorých kolegov, ktorým nejde o ľudí, ale iba o vlastné preferencie na úkor zdravia a bezpečnosti obyvateľstva,“ napísal nahnevane.

Podľa Linharta nastal čas, aby sa začalo robiť aj niečo pre ľudí. „Na to som šiel chtiac nechtiac do politiky,“ informuje. Vzápätí poďakoval za schválenie a podporu Potravinového Semaforu. „No teraz táto podpora zákona pre všetkých nemôže prinášať donekonečna obete v mojej podpore narýchlo vyprodukovaných vládnych nezmyslov,“ dáva jasne najavo Linhart.

Kollár chce kolúznu väzbu skrátiť na maximálne 6 mesiacov. Zabráni to ďalším samovraždám?
Predseda parlamentu Boris Kollár v relácii TA3 V politike uviedol, že kolúzna väzba - ktorá má brániť ovplyvňovaniu svedkov a mareniu vyšetrovania - by mala trvať maximálne tri plus tri mesiace. Tento čas je podľa neho dostatočný na to, aby... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Michal Filek


Potravinovému expertovi sa nepozdávajú nezrovnalosti v opatreniach. „V Kauflande si môžem kúpiť kvety, no lokálna kvetinárka - živnostníčka musí mať zatvorené, trápime tu ľudí nekonečným povinným celoplošným testovaním, no potom nemáme prehľad, či sa pozitívne testovaní nachádzajú v karanténe, čakáme, kým nám donesú očkovacie vakcíny, no nevyužívame iné formy ochrany zdravia, iba čakáme a spoliehame sa, že to dopadne "snáď čo najlepšie". A čo tak mediálne ľuďom povedať o spôsobe si budovania imunity, čo tak zaviesť všetky iné lieky a možnosti, ktoré zjavne pomáhajú?!!!“ hnevá sa a pýta zároveň.

„Všetci iba "čakajú" a okrem chaotických a stále sa meniacich opatrení, ktoré už ani ja sám neovládam a nerozumiem, nerobíme nič!!! Kde sú funkčné aplikácie na pozorovanie pohybu ľudí prichádzajúcich zo zahraničia, či na prehľad o pozitívne testovaných? Ako to, že nefungujú, no my tu budeme šikanovať obyvateľstvo a vyčerpaných zdravotníkov nekonečným celoplošným testovaním?! Stačilo!!!“ hnevá sa Patrick Linhart.

„Bol by som rád , keby sa namiesto nekonečných hádok a vybíjaní politických bodov začali riešiť problémy ľudí, čiže tých, ktorí nás na to volili,“ uzatvára svoj príspevok poslnec.

Kollár: Politická minulosť D. Lipšica ma nevyrušuje
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) je so zvolením advokáta Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora spokojný. Jeho politická minulosť ho nevyrušuje. Kollár to uviedol v diskusnej relácii TA3 V politike. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | tasr