Poslanec Taraba: "Máme tu nádych 50-tych rokov a Palerma v slovenskom prevedení"
13 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Keby za Fica a Mečiara bolo toľko samovrážd a pokusov o ne ako vedľajší produkt ich justičného systému, stáli by tu zahraniční diplomati s ich demaršami v rade." Konštatuje na margo aktuálneho úmrtia korunného svedka v dôležitých kauzách poslanec NR SR Tomáš Taraba.




Reprofoto FB (@Tomáš Taraba)


"Keby štátu išlo o spravodlivosť a nie krátkodobé PR, aké produkuje po každom zatknutí pár vládnych politikov na facebooku, tak je jasné, že kľúčových obžalovaných a svedkov by si vedeli ustrážiť, aby sa im nič nestalo." Pripomína v statuse na sociálnej sieti poslanec Taraba bežnú prax v bežných demokraciách.

"Po tejto "druhej samovražde" sa otázka posunula ďalej: prišli o kľúčového obžalovaného, prišli o kľúčové svedka. Nádych 50 rokov a Palerma v slovenskom prevedení." Naráža na mafiánske praktiky na súčasnom Slovensku Taraba.

"Strata kľúčového svedka a obžalovaného je rovnakým úspechom ako na zdravotníckom poli plošné testovania, po ktorých situácia s Covidom je vždy zásadne horšia ako pred testovaním." Dokumentuje na dvoch príkladoch tragický kolaps neštandardného uplatňovania moci na Slovensku Tomáš Taraba.

"Trnavská firmička už prišla na štáte k 75 miliónom eur za testy. Slušné tempo," píše Taraba
"Poznáte tie príbehy keď dostanete mail z Nigérie, kde Vám právnik oznamuje, že ste zdedili 15 miliónov dolárov a poslednú vec čo treba urobiť je, aby ste mu poslali 2000 dolárov, aby to pre Vás mohol celé právne dotiahnuť a peniaze Vám poslať?"... Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Ivan Brožík