"Kamošku" Borisa Kollára niekto brutálne zbil. Fabušovú v nemocnici neošetrili
13 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ďalšia „patália“ modelky Miroslavy Fabušovej. Pri vynášaní smetí ju niekto napadol a brutálne zbil. Po útoku je mala na tele pomliaždeniny a na tvári nepekné modriny.


Po nehode, ktorú mala Miroslava Fabušová, vezúca sa v aute spolu s predsedom parlamentu Borisom Kollárom, a najmä vážnom zranení, ktoré pri tom utrpela, zostal modelke na krku ešte ortopedický golier. Je v domácej liečbe a vraj ju čaká vážna operácia, informuje portál plus7dni.pluska.sk.
Štyri hodiny ležala v nemocnici na plastových stoličkách, a tak šla radšej domov

Fabušová však v týchto dňoch zažila ďalšiu nemilú a najmú hororovú situáciu. Pred jej bytom v dedine pri Bratislave ju prepadol neznámy útočník a surovo ju dobil. „Bola som so smeťami vonku. Vyložene niekto na mňa čakal a dobil ma ako psa,“ priznala pre PLUS 7 DNÍ modelka, ktorá zverejnila aj svoju fotku, na ktorej vidieť, že má zranenú tvár. „Som pomliaždená a mám monokle,“ dodala smutne doráňaná Miroslava, ktorá vraj nechcela volať políciu, ale jej kamarátka ani na chvíľu neváhala a mužov zákona zavolala ona.

„Od bolesti a strachu som už zaspávala, ale zobudila som sa na búšenie dverí. Tam bola posádka - dvaja policajti a dve sestričky, sľúbili, že do hodiny budem vybavená a ošetrená, tak som išla s nimi do nemocnice,“ povedala Fabušová, ktorá sa ale rýchleho ošetrenia nedočkala. „Odmietam chodiť na miesta, kde je covid, preto som nechcela ísť. Štyri hodiny som ležala na plastových stoličkách a počúvala, ako sa v ambulancii smejú. Čiže starostlivosť nula, tak som odišla taxíkom z nemocnice domov,“ uviedla na záver vystrašená modelka, ktorá sa po bitke radšej zotavuje doma.

Misska Borisa Kollára: Fabušová pobehovala polonahá po ulici a premaľovala dopravnú značku
Stále sa dostáva z októbrovej nehody, to jej ale nebráni v tom, aby sa postarala o poriadny rozruch. Modelka Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila ako Kollárova kamarátka z limuzíny, teraz takmer nahá pobehovala pred svojim domom a podľa susedov... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka