Harabin sa pýta: "Ako je možné, že mal Böhm po vznesení trestného obvinenia zbraň?"
13 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Štefan Harabin ako trestný sudca kladie verejne dve závažné otázky v súvislosti so zastrelením sa kajúcnika Františka Böhma.


"Aký mohol mať motív na samovraždu, keď ako kajúcnik získal v trestnom konaní proti nemu začatom, výrazný benefit oproti ostatným, že bol prepustený z väzby?" Pýta sa v prvej otázke na sociálnej sieti Štefan Harabin.




Reprofoto FB (@Štefan Harabin)


Druhá Harabinova otázka znie: "Ako je možné, že mal zbraň, keď po vznesení trestného obvinenia musel odovzdať zbraň aj legálne držanú?"

Štefan Harabin pripomína závažnú skutočnosť, a to vyjadrenie zosnulého generála Milana Luičansklého: "Iba pre súhrnnosť v informačnom procese treba uviesť, že „Milan Lučanský sa chcel stretnúť s každým, kto tvrdil, že vzal od neho peniaze alebo nejakú výhodu, vyplynulo z výsluchu pred policajným vyšetrovateľom. Odmietal, že by prijímal úplatky či už od Norberta Paksiho, zástupcu šéfa Útvaru zvláštnych policajných činností, alebo od exsiskára Františka Böhma."

"Lučanský o Paksim a Böhmovi povedal, že sú „zmrdi“, ktorí na neho hádžu špinu. „Nikdy som od tých ‚zmrdov‘ nemal dôvod ani motív brať peniaze,“ vyhlásil Lučanský." Pripomína Harabin Lučanského výrok. A pridáva aj ďalší: "To je toľko peňazí, že by som nimi musel kúriť,“ mal podľa záznamu z výsluchu povedať Lučanský, keď si prečítal, že sa mal takto obohatiť o 510-tisíc eur.

Harabin: Bude Rigo, 7- násobný vrah, podľa vzoru Lipšic kandidovať a stane sa generálnym riaditeľom väzníc?
10 | 02 | 2021 | sefredaktor