„Žehnáme nášmu premiérovi múdrosť, múdrosť...“ zaznieva v šokujúcom videu na adresu Matoviča
11 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiér Igor Matovič má priaznivcov aj voličov i medzi kresťanmi, no to, čo predvádza vo videu, ktorý zverejnil na sociálnej sieti poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, istá žena, je predsa len unikátne.


Ľuboš Blaha sa zrejme dobre baví na videu, ktoré zverejnil aj na sociálnej sieti, na ktorom je zachytená žena z Kresťanského centra v extatickej modlitbe. Vláde aj premiérovi Matovičovi žehná, žiada ochranu od zlých radcov, od zlých ľudí. Vo statuse poslanec Blaha video aj náležite okomentoval.



„Nikdy v živote som nemal to šťastie vidieť živého voliča Igora Matoviča. Takže ma nesmierne potešilo, že vďaka tomuto videu od nášho podpredsedu Erika Kaliňáka konečne viem, ako jeho svedkovia v reálnom živote vyzerajú. Mimoriadne poučné video - čelíme niečomu surreálnemu,“ píše sarkasticky Blaha.

„Som každopádne úprimne rád, že Matovičovi jeho svedkovia žehnajú múdrosť, múdrosť, múdrosť, múdrosť, pane, múdrosť, múdrosť. A ten pán Boh ich nie a nie vyslyšať, nie a nie, nie a nie, nie a nie. Veselý večer, priatelia a modlime sa za múdrosť, za múdrosť, za múdrosť!“ dodáva poslanec.

Žena vo videu v jednej pasáži dokonca hovorí neznámym jazykom, čo je typické pre určité náboženské sekty. Postoj vedenia katolíckej cirkvi na Slovensku k tejto pozoruhodnej aktivite zatiaľ nie je známy.