Doktor Bukovský: Nadmerná konzumácia vyprážaných jedál zvyšuje riziko mŕtvice o 37 percent
11 | 02 | 2021 I editor01hd
Videá lekára Igora Bukovského sú vždy zdrojom inšpirácie. V najnovšom vydaní sa venuje škodlivosti vyprážaných jedál, prospešnosti olivového oleja či vplyvu refluxu na riziká spojené s ochorením COVID-19.

Videá doktora Bukovského je potrebné pozerať a počúvať, nielen o nich čítať. Preto Hlavný denník vrelo odporúča aj najnovšie vydanie jeho informovaných rád a varovaní.

Igor Bukovský napríklad vystríha, že nadmerná konzumácia vyprážaných jedál zvyšuje o 22 percent riziko vzniku ischemickej choroby srdca, o 28 percent zvyšuje riziko vzniku kardio-vaskulárnych ochorení ako celku a až o drastických 37 percent zvyšuje riziko vzniku náhlej cievnej mozgovej príhody, teda mŕtvice. To naozaj stojí za zváženie.

Lekár tiež informuje, že olivový olej pomáha pri skleróze multiplex a reflux zase zvyšuje riziká spojené s ochorením Covid-19. Viac vo videu doktora Bukovského.