Bolí vás sex? Tieto nežné polohy sú presne pre vás!
11 | 02 | 2021 I editor01hd

Sex prináša veľa nádherných pocitov, ale pre niektoré ženy môže mať úplne opačný efekt. Bolesť pri sexe môže byť spôsobená najrôznejšími príčinami, píše portál Blesk.


Napríklad ide o situácie, ak máte príliš vybaveného partnera alebo ste v určitom štádiu periodického cyklu, keď je vaše telo oveľa citlivejšie. Aby sex nebol nepríjemný, môžete vyskúšať aj tieto polohy, v ktorých by ste si to mala užiť bezbolestne.

Petting a orál

Sex nie je obyčajná penetrácia, pri ktorej partner docieli vyvrcholenie, kým vy len trpíte. Milovanie má veľa rovín, medzi ktoré patrí napríklad orálny sex, keď k styku ako takému nemusí vôbec dôjsť. Môžete si na pomoc pribrať hračky zo sex shopu určené ako pre vás, tak aj pre vášho partnera, prípadne si pomôcť rukami a prežiť orgazmus bezbolestne a bez strachu.

Na koníčka

Možno si myslíte, že práve v polohe na koníčka, keď na partnera ležiaceho na chrbte nasadnete, vás bude styk bolieť najviac, avšak nemusí to tak byť. Záleží to od toho, nakoľko sa váš partner dokáže ovládať a či nechá situáciu úplne vo vašich rukách. Ak sa to podarí a bude ohľaduplný, potom si môžete akciu korigovať podľa svojich predstáv, rovnako tak i hĺbku prieniku.

Ženy sa priznali: Sex vedľa svokry alebo vo verejnom bazéne!
Pre niektorých z nás je sex absolútne intímnym a privátnym okamihom, ktorý rozhodne nechceme zdieľať s nikým iným. Pocit, že nás môže niekto nachytať, by sme jednoducho nezvládli. Avšak nájdu sa aj takí, ktorých sex na verejnosti nesmierne... Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Bezpečná lyžička

Bolesť pri pohlavnom styku býva často spôsobená tým, že má partner príliš veľký penis, ktorý pri milovaní naráža na kŕčok maternice. Tvrdé a pravidelné prírazy môžu spôsobiť naozaj nepríjemné pocity. Pozícia lyžičky umožňuje pomalý a maznavý sex, počas ktorého je navyše ľahké dráždiť klitoris, či už sa toho ujme partner alebo vy. Porozmýšľajte tiež nad možnosťou zaobstarať partnerovi krúžok na penis.

Sex zozadu

Tiež máte skúsenosti s tým, že pri milovaní zozadu zažívate silnú bolesť? Nie je to príliš nezvyčajné, taký zážitok má mnoho žien. Pritom práve v tejto polohe si môžete milovanie vychutnať bez nepríjemných pocitov. Ako na to? Stačí len trocha trpezlivosti a opatrne hľadať tú najlepšiu pozíciu. Najviac pomáha, keď poriadne vystrčíte zadoček a boky dáte čo najviac nahor.

Sex podľa horoskopu: Kto najčastejšie predstiera orgazmus a kto "to" chce robiť s kamarátkou?
Prieskumy spoločnosti Skynetom Condoms sa tradične zaoberajú sexuálnymi návykmi ľudí podľa farby vlasov. Milostné špeciality majú podľa štúdie aj znamenia zverokruhu. Aké znamenie miluje misionára, najčastejšie predstiera orgazmus alebo nikdy... Čítať ďalej
06 | 02 | 2021 | Marek Molnár