Harabin: Bude Rigo, 7- násobný vrah, podľa vzoru Lipšic kandidovať a stane sa generálnym riaditeľom väzníc?
10 | 02 | 2021 I sefredaktor
Štefan Harabin sa nechce zmieriť so skutočnosťou, že podmienečne trestaný Daniel Lipšic sa stal špeciálnym prokurátorom. "Bude Rigo, 7- násobný vrah, podľa vzoru Lipšic kandidovať a stane sa generálnym riaditeľom väzníc?" ponúka exminister spravodlivosti paralelu v statuse na FB.

Lipšic v rozhovore pre Denník Nuviedol, že po nástupe do funkcie sa bude so svojím priateľom ministrom Krajniakom, ktorý mu umožnil získať bezpečnostnú previerku, stretávať "už len na chodbe nášho vchodu."

Harabin: Lipšic nemá justičnú ani prokurátorskú skúšku, ako môže byť špeciálny prokurátor?
Štefan Harabin dopredu upozorňoval, že zvolením Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora poslanci porušia zákon. Teraz im to vo videu na sociálnej sieti pripomína znova. Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


"Podvodní korupčníci Lipšic a Krajniak nachádzajú novú platformu na korupčno-podvodnú spoluprácu, ktorá sa bude realizovať na chodbe, " komentuje Lipšicov výrok Harabin a naznačuje, že je to podobný prípad, ako keby sa vrah Rigo stretával s obeťami svojich vrážd na chodbe úradu, v ktorom by hypoteticky mal šéfovať slovenským väzniciam.