Blaha vymenoval 10 zločinov Matovičovej vlády. Najťažší z nich je genocída vlastného národa
10 | 02 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha vo videu na sociálnej sieti burcuje Slovákov, aby podpísali petíciu za referendum o predčasných voľbách. Ako dôvody ponúka desať najväčších zločinov vlády Igora Matoviča.

"Nie je toho dosť? Dajme dole Matoviča. Prosím, podpíšte!" vyzýva ľudí Blaha a v záverečnom zábere ukazuje vzor podpisového hárku.

Podľa opozičného poslanca je najťažším zločinom Matovičovej vlády to, že znásilnila občanov k celoplošnému testovaniu. "Matovič urobil z ľudí pokusné myši. Kvôli nemu a jeho atómovým bombám sa u nás šíri covid viac než všade inde a Slovensko je na čele rebríčkov úmrtnosti na covid. Toto je genocída na vlastnom národe," vyhlásil.

Druhý najväčší zločin vlády je to, že dohnala k smrti generála Milana Lučanského, "hrdinu, ktorý celý život poctivo bojoval proti mafiánom". "Slovensko neverí, že generál spáchal samovraždu," tvrdí Blaha.

Blaha: Dnes by mal generál Lučanský narodeniny. Nedožil sa ich, pretože Matovič rozpútal teror
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti usvedčil ministra zdravotníctva Mareka Krajčiho z priznania sa k tomu, že plošné testovanie vedie vyššiemu počtu nakazených. Pripomenul, že dnes by mal generál Lučanský... Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Zločin číslo tri: Štát ľuďom podľa opozičníka nijako nepomáha. "Ľudí počas pandémie nechali napospas. Zavreli reštaurácie, zavreli prevádzky, zlikvidovali živnostníkov a nijako ľuďom nepomohli. Nechali ich pomaly vykrvácať, ľudia nemajú ako uživiť svoje rodiny," myslí si.

Blaha za štvrtý najťažší zločin označil to, že vláda zobrala ľuďom slobodu "Zakázali ľuďom protestovať, terorizujú ich a berú im základné občianske práva. Na ľudí posielajú vodné delá, nadávajú im do opíc. Vyhrážajú sa basou natvrdo za banálne prečiny," hovorí.

Piatou v poradí je "zlodejina storočia", za ktorú považuje to, že do malej trnavskej firmy prepojenej na vládne strany naliali desiatky miliónov, aby mohli nakúpiť nezmyslené antigénové testy, na priamo, bez súťaže, pre kamaráta. "Existuje podozrenie, že zosnovali organizovanú zločineckú skupinu. A celoplošné testovanie si vymysleli iba preto, aby si napakovali vačky," tvrdí poslanec.

Blaha: Keby bola hmotná zodpovednosť politikov, koľko by trvalo Veronike kým našetrí tú miliardu?
Problém v koalícii ohľadom „stratenej“ jednej miliardy eur z eurofondov, za čo môže údajne vicepremiéra Veronika Remišová, rozoberá vo svojom statuse aj Ľuboš Blaha. A vôbec nie v rukavičkách. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Šiesty zločin v Blahovej hitparáde je sociálny kolaps. Blaha hovorí: "Za jeden rok dokázali kompletne zničiť sociálny štát. Dôchodcom ukradli 13. dôchodky, deťom zobrali obedy zadarmo, robotníkov obrali o miliardu na minimálnej medze."

Podľa poslanca Blahu v koalícii kradnú bagrom, a to je siedmy najťažší zločin. "Svojim ľuďom posielajú státisíce z peňazí daňových poplatníkov. Spomeňte si na Matovičovho dvorného advokáta Miškoviča či na mediálneho poradcu Kalinského, štátna firma posiela peniaze do súkromného rádia Borisa Kollára. Vyhadzujú oknom celé miliardy a sami to priznávajú. Nicholsonová obviňuje Remišovú, Matovič Sulíka, Sulík Matoviča - Slovensku hrozí finančný kolaps," varuje Blaha.

Zberba namiesto profesionálov, to je v poslancovom rebríčku ôsmy zločin vlády. "Na čelo nemocníc posadili lesníkov a hutníkov. Eurofondy vedie bábkoherečka, rezort školstva kaderník. Odvšadiaľ vyšmarili uznávaných profesorov a odborníkov. Matovič lekárom nadáva do kuvikov a múdrosráčov," vyratúva Blaha.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/02/08/pan-blaha-v-jednom-sa-mylite/

Nasleduje hriech návratu 50. rokov, Blaha hovorí: "Rrozmohli sa tu gestapácke metódy, Matovič zastrašuje primátorov a starostov, vyhráža sa im kriminálom. A na čelo prokuratúry dosadil svojho Urválka Lipšica. Chlapa, čo zabil človeka, chlapa, čo obhajuje Pentu a nemá ani len riadnu justičnú skúšku."

Desiatym, a teda najľahším zločinom je to, že vláda robí Slovensku hanbu. "Na čele vlády stojí blázon, na čele parlamentu mafián, obaja sú plagiátori a podvodníci. Vantajm - nextajm, smeje sa z nás celý svet. Igor Matovič v zahraničí kydá na svoju vlasť," spomína poslanec. Štefánik podľa Blahu obhajoval vo svete slovenský národ a potom "príde jedna trnavská trúba do Paríža a všetko zruinuje".

Blaha: "Takto kadiť na vlastný národ dokáže len Matovič. Je to na hrane vlastizrady"
Igor Matovič urobil vo Francúzsku zo seba a Sulíka Pata a Mata strednej Európy. Píše v najnovšom statuse na facebooku o premiérovom rozhovore v Le Monde Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Michal Filek