Bizarný prípad z Holiča: Policajná hliadka zastavila auto, ktoré riadili dvaja na mol opití vodiči
10 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bizarný prípad sa odohral počas uplynulého víkendu v okrese Skalica, keď policajná hliadka zastavila jedno auto dvakrát a za volantom sedel vždy iný opitý vodič, informuje Pluska.


"V sobotu vo večerných hodinách zastavili policajti v meste Holíč 21-ročného muža. Pri kontrole namerali vodičovi v dychu 0,73 mg/l alkoholu, čo predstavuje viac ako 1,5 promile. Navyše zistili, že mladík ani nie je držiteľom vodičského preukazu," uviedla krajská policajná hovorkyňa Antalová.

Polícia však zastavila to isté auto ešte raz. "O necelé tri hodiny neskôr kontrolovala mestská polícia v Skalici to isté auto, za jeho volantom našla 31-ročného vodiča. Privolaná hliadka zo Skalice ho podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal viac ako dve promile alkoholu," informovala polícia.

Polícia v Trnavskom kraji zaznamenala počas uplynulého víkendu 30 dychových skúšok s pozitívnym výsledkom na alkohol. Všetkým vodičom hrozí odňatie slobody na jeden rok.

Polícia avizuje od stredy intenzívnejšie kontroly zákazu vychádzania
Polícia avizuje od stredy (27. 1.) intenzívnejšie kontroly zákazu vychádzania. Ako pripomína na sociálnej sieti, začnú platiť nové pravidlá. Na uplatnenie výnimiek sa budú uznávať negatívne výsledky PCR testov alebo antigénových testov, ale aj... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | tasr