Chváliť sa cudzím luxusom je in: Ktorá zo slávnych dám to na vás len hrá?
09 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Ak vám prišlo začiatkom 90. rokov na smiech, keď sa ľudia na dovolenke fotili pri drahých autách, jachtách alebo rezidenciách a luxusných hoteloch, vedzte, že táto prax nevymizla. Je snáď ešte častejšia, a to hlavne na sociálnych sieťach, kde sa vystavíte v luxusnom komplexe a už tam "bývate". Je ešte úsmevnejšie, keď sa k tomu uchyľujú aj hviezdy a hviezdičky, píše portál Expres.


"Neviem, ako vy, ale ja už často neviem, čo rodine stále variť. Príde mi, že som všetky zaujímavé nápady vyčerpala. Preto vždy ocením nejakú inšpiráciu a nový recept," zverila sa Andrea Verešová, ktorá je s rodinou už druhý mesiac v Dubaji.

"Každopádne nie je nad klasiku, taký rezeň s kašou to vždy istí. Ale domáce ravioli s paradajkovou omáčkou a kuracím mäsom tiež potešia," dodala modelka a pripojila fotku ako dôkaz. Napodiv na nej nie je v plavkách, ale oblečená v kuchyni, kde sa usmieva nad spomínanými rezňami so zemiakovou kašou.



Zaujímavé je, že kuchyňa, v ktorej varí, je na hony vzdialená od opulentne prestreného stola luxusných hotelov, kde noc vyjde na veľmi drahý špás. Skôr to vyzerá, že Verešová a jej rodina si prenajali celkom obyčajný apartmán v niektorom z komplexov, ktorých je v Dubaji veľa. A na pekných miestach sa modelka len necháva fotiť a tiež ich tam označuje, aby bolo vidieť, že "na to má".

Na druhú stranu, keď chcete byť v Dubaji x mesiacov a nechcete predať obličku, musíte zvoliť lacnejšie ubytovanie napríklad v niektorom z apartmánov, kde si sami varíte.

Ani česká modelka Veronika Kopřivová nie je na Maldivách v žiadnom veľkom luxuse. Jej vilka s malým bazénom ale isto spĺňa všetky predstavy o pohodovej dovolenke. A zjavne si ju platí sama, pretože po "ďakovacích listoch" a záplave komerčných hashtagov nie sú teraz ani pamiatky. Pritom bývali doby, kedy nimi Jágrova ex tapetovala svoj Instagram veľmi rada.

Andrea Verešová poslala dojemný odkaz manželovi: Volopich musí byť v siedmom nebi! (FOTO)
Modelka Andrea Verešová (40) sa koncom minulého roka rozhodla vyraziť do Dubaja, kam odletela so svojím manželom Danielom Volopichom (56) a ich deťmi. Z krásnej predĺženej dovolenky posiela Andrea mnoho slnečných pozdravov, medzi ktorými sa... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Timotej Dudka



A zatiaľ čo si Kopřivová a jej partner Miroslav Dubovický užívajú na Maldivách skôr štandardu než luxusu, modelka a moderátora Eva Perkausová si na inom z atolov toho istého súostrovia žije vo veľkom štýle.

"Už sa nám to kráti. Ale tak nejako tuším, že po návrate do Prahy nastane rýchle spamätanie z tejto rozprávky," poznamenala k jednej z momentiek z terasy moderátorka, ktorá relaxuje v hoteli Cocoon Maldives.

Český Casanova: Zoznam Štaidlových mileniek odhalený!
Bol úspešný aj charizmatický, a tak nie je divu, že ženy na neho skrátka leteli. Hudobník Ladislav Štaidl († 75) si toho bol dobre vedomý a za tie roky si užil nejeden románik, píše portál Aha!. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Timotej Dudka