"Remišovú z klamstva usvedčila koaličná politička," tvrdí Raši. Prišli sme o dvesto eur na každého Slováka!
08 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Nedávno mala pani Remišová tlačovku, kde tvrdila, že tento rok Slovensko vďaka nej neprišlo z eurofondov ani o jedno euro. Klamala v priamom prenose. Z klamstva ju usvedčila vlastná koaličná europoslankyňa. Pani Remišová, nemyslíte, že stačilo?" Verejne konštatuje a zároveň sa pýta Richard Raši.


Europoslankyňa za SaS Lucia Nicholsonová dnes obvinila ministerku Remišovú, že vďaka jej nečinnosti prišlo Slovensko o miliardu eur z eurofondov, ktoré mohlo mohlo využiť na podporu ľudí, firiem a zamestnancov cez pandémiu. Stačilo vraj "urobiť jednu jedinú vec – presunúť peniaze z Európskeho fondu regionálneho rozvoja do Európskeho sociálního fondu." To už citujeme status poslanca NR SR Richarda Rašiho na sociálnej sieti.

Raši je na infarkt. Nominant OĽaNO vo vedení trnavskej nemocnice vraj nechal zlikvidovať sedemsto vakcín
"Absolútny amatérizmus" (veľkými tlačenými písmenami), tak opisuje narábanie s vakcínami v trnavskej nemocnici bývalý minister zdravotníctva Richar Raši. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Reprofoto FB (@Richard Raši)


"Remišová, ktorá namiesto toho, aby bojovala za každé euro pre Slovensko, organizuje propagandistické tlačovky, obviňuje zo všetkého zla predchádzajcu vládu, pripravila za 10 mesiacov vo funkcii Slovensko o miliardu eur. To je 200 eur pre každého Slováka vrátane novorodencov! O miliardu, ktorú už mohli dostať rodičia na pandemických OČR, ľudia, ktorí nemôžu pracovať, lebo štát zatvoril ich prevádzky a firmy, firmy, aby mohli vyplatiť svojich zamestnancov." Píše Raši.

Podľa Nicholsonovej na to Remišovú Európska komisia viackrát upozorňovala, ale ona nebola schopná pripraviť ani jednu žiadosť o presun prostriedkov.

Exminister zdravotníctva a teraz popredný politik opozičného Hlasu-SD ešte dodáva: "A nejde tu len o prepadnutú miliardu, ale aj o ďalšie štyri, ktoré musí táto vláda vyčerpať na rozvoj regiónov do dva a trištvrte roka. A ktoré tiež mohla presunúť na sanovanie následkov pandémie, ktoré platíme zo štátneho rozočtu, pretože v Európskom sociálnom fonde nám došli peniaze."

"Vláda tu vytvára megachaos," upozorňuje Raši - vie tu niekto, čo kde odkedy a dokedy vlastne platí?
"Ako inak sa dá nazvať, keď odborníci po niekoľkých mesiacoch konečne súhlasia s návratom detí do škôl – podotýkam (Richard Raši - pozn. HD) dobrovoľným a keď sa samosprávy a školy pripravujú na otvorenie, zrazu premiér len tak hodí do éteru, že... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Ivan Brožík