Viktor Vincze oslávil 30. narodeniny: Intímny darček od manželky Adely!
07 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Ich vzťah by im mohol závidieť nejeden manželský pár. Moderátorka Adela Vinczeová (40), za slobodna Banášová, pre manžela Viktora pripravila krásny darček k 30. narodeninám. Ako priznal sám moderátor, dar vyvolal veľa rôznych emócií a prekvapenie sa vydarilo, píše portál Aha!.


Klasické darčeky u nich nečakajte, títo dvaja si totiž radi pripravujú špeciálne prekvapenia. "Od Adelky som dostal špeciálny audio darček mapujúci celý môj život. Adelka mi vyrobila dvanásťminútové audio. Vystupuje v ňom moja rodina, kamoši aj Rytmus, ktorý mi nakladá za to, ako som kedysi vyzeral," prezradil Vincze a priznal sa, že video ho dojalo aj rozosmialo.

"Je to príbeh jeho života, v ktorom sa objavujú pre neho dôležití ľudia do tohto príbehu zakomponovaní ich priamou rečou. Každý hovorí nejakú vetu, ktorá je charakteristická, a to som spojila do príbehu. Aby aspoň takto mohol byť s ľuďmi, ktorých má rád a cez ich nahrané vety zaspomínal na konkrétne situácie, ktoré sa viažu k ich spoločným zážitkom. Konkrétny obsah je, samozrejme, veľmi osobný," prezradila o darčeku slávna moderátorka.

Vinczeovci sú malý krok pred adopciou: Buď budeme hrdinovia, alebo zbabelci, domnieva sa Adela
To, že známy moderátorský párik Adela a Viktor Vinczeovci túžia po spoločnom dieťati, ale osud im veľmi nepraje, nie je žiadnym tajomstvom. Ako píšu Topky, manželia uvažujú o adopcii dieťaťa a dokonca sa nachádzajú v tzv. perdadopčnom... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka