Starostka Karlovej Vsi Čahojová: Zrušili výnimku na nákupy pre ľudí bez negatívneho testu?
06 | 02 | 2021 I editor01hd
Starostka bratislavskej mestskej Karlova Ves Dana Čahojová má plné zuby premiéra Igora Matoviča a chaotického rozhodovania vlády ohľadom opatrení súvisiacich s testovaním a otváraním škôl. Rázna žena to dáva jasne najavo na sociálnej sieti.

Podľa starostky aj napriek uzneseniu vlády a premiérovej piatkovej tlačovke nie je jasná odpoveď na otázku, či vláda zrušila výnimku na nakupovanie pre ľudí bez negatívneho testu na ochorenie Covid-19. Čahojová v inom statuse zase komentuje včerajšie večerné vystúpenie Igora Matoviča: "Ani pešo, ani koňmo, ani oblečená, ani nahá, ani vo dne, ani v noci. Toľko k tlačovke."

V statuse z piatka zase Čahojová poukazuje na to, že v rozhodovaní vlády a konaní premiéra Matoviča panuje absolútny chaos.

"Keď som vstúpila do kancelárie starostu, vyhodila som z nej televízor. Už veľmi dlho to čaká aj voľakedy drahý rádioprehrávač. Ani vo sne sa mi nezdalo, že raz budem zaspávať pri doháňaní tlačoviek, na ktoré cez deň nemám čas, a pri budení budem šmátrať po slúchadlách, aby mi neušli vyhlásenia pána premiéra a počas čistenia zubov rolovať chaty, aby som bola v obraze, či sa robí to, čo robiť treba. To, čo robiť treba a čo robiť chceme, stojí bokom. Prepáčte," zúfa starostka Čahojová.

Primátor Bratislavy Vallo: Vláda nám dáva informácie na poslednú chvíľu! Opakuje sa to každý týždeň
06 | 02 | 2021 | editor01hd