S rakovinou bojujúca Paríšková: Zúfalý odkaz na sociálnych sieťach!
06 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Moderátorka televíznych správ TV JOJ Aneta Paríšková má za sebou náročné chemoterapie, ale našťastie sa liečba zdá byť účinná, píše Pluska. S rakovinou bojuje statočne, teraz však priznala obavy. 

Známa jojkárka informuje fanúšikov o svojom zdravotnom stave od chvíle, ako sa o svojej diagnóze dozvedela. „Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, že intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia. Ja to nevzdám, ja sa nikdy nevzdávam,” vyhlásila po šokujúcej správe.

„Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme. Zatiaľ sa budem snažiť len normálne žiť,“ napísala pár mesiacov nato.



Potom však priznala obavy z toho, či všetko zvládne a optimizmus sa jej, zdá sa, začal zo srdca vytrácať. „Len v EÚ zomrú na rakovinu takmer 2 milióny ľudí ročne - starí, mladí i deti. Súčasná korona doba je veľkým problémom aj pre onkologických pacientov. Zlyháva hlavne včasná diagnostika,” napísala na Instagrame.

Nie je však žiadnym tajomstvom, že mnoho preventívnych prehliadok či vyšetrení pacientov trpiacich rakovinou sa prekladá vďaka návalu pacientov s ochorením Covid-19. Preto si Paríšková tak váži svojho lekára, ktorého nazvala anjelom strážnym.

„Dnes (včera, pozn. red.) je Svetový deň boja proti rakovine. Ďakujem všetkým zdravotníkom, ktorí sa o nás onkologických pacientov obetavo starajú aj v týchto ťažkých časoch. Na fotke je môj anjel strážny, ktorý mi predpísal liečbu a neustále sleduje môj zdravotný stav - doc. MUDr. Ľuboš Drgoňa, CSc,” poďakovala sa dojemnými slovami statočná moderátorka televízneho spravodajstva.

Statočne bojujúca moderátorka Aneta Parišková: Kedy sa dozvie konečný verdikt?
Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková (47), ktorá už niekoľko dlhých mesiacov zápasí s rakovinou, je naozaj statočná bojovníčka. Ani po všetkých chemoterapiách nestráca svoj široký úsmev. Nedávno oznámila, že intenzívnu liečbu má za sebou, a čo... Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka