Nesmieme strácať čas, lebo táto vláda nie je pripravená na riadenie štátu, burcuje Andrej Danko
05 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na účasť na referende o predčasných voľbách opäť burcuje aj predseda SNS Andrej Danko. Vo videu na sociálnej sieti vyzýva občanov k účasti.


Dnes sa tri politické strany dohodli na spoločnom postupe pri referende za predčasné voľby. Opozičný Hlas-SD spolu so Smerom-SD a mimoparlamentnou SNS by chceli po zozbieraní potrebného počtu 350-tisíc podpisov zorganizovať referendum ešte na jeseň tohto roka. Andrej Danko za referendum bojuje už od leta. Videom opäť burcuje ľudí, aby podporili petíciu za jeho vypísanie.

„Úprimne sa teším, že referendum 2021 je reálnejšie a bližšie. Nastala zhoda na obsahu petičného hárku, čo je veľmi dôležité, rovnako tak aj apolitickosť referenda,“ hovorí predseda SNS- Pripomína, že oni od leta tvrdili, že referendum je jediná cesta.



„Nesmieme strácať čas, lebo každý deň sa presviedčame o tom, že táto vláda nie je pripravená na riadenie štátu,“ burcuje Danko, ktorý si nevie predstaviť, v akej inej vláde by sa premiér mohol správať tak ako Igor Matovič. Tiež si nevie predstaviť, aký svetový premiér sa pozerá na svojich ministrov cez kamery.

„Je na zamyslenie, aké vážne spoločenské výzvy koalícia nezvláda, rieši to hádkami, obviňovaním a lžami,“ hovorí šéf SNS. Podľa neho súčasná vláda nie je schopná predvídať následné situácie.

„Po covide príde hospodárska kríza a vláda nie je schopná riešiť ekonomické dopady na podnikateľov, na občanov Slovenska. Aj tých málo očkovacích látok vyhadzujú v Trnave do koša. Sú to vážne veci. Myslím si, že každý z vás, ktorí sa stotožňujete s našou myšlienkou predčasných parlamentných volieb si uvedomujete, že to takto ďalej ísť nemôže. Vyzývam vás preto, aby ste sa pridali k tejto iniciatíve, ktorá dnes nadobudla celospoločenský rozmer. Som absolútne presvedčený, že sa nám veľmi rýchlo podarí odovzdať prezidentke 350-tisíc podpisov,“ dodáva Danko.

„Fico ťa financoval, držal ťa za ruku, kryl ťa a pomáhal ti,“ pripomína Danko Pellegrinimu
Predseda SNS Andrej Danko sa tentokrát vo svojej kritike zameral na Petra Pellegriniho a vykričal mu veci, ktoré bežný človek zrejme vedieť nemal. Čo sa bude po týchto slovách medzi nimi diať v blízke budúcnosti? Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.