Ilona Csáková: S testovaním mojich detí určite nesúhlasím! Nestačí, že sa musia dusiť v rúškach?
05 | 02 | 2021 I Petra Demková

Česká speváčka dlhodobo bojuje proti opatreniam českej vlády súvisiacim s Covid-19. Povedala, že nepôjde podľa scenára B. Gatesa a WHO a nedá sa testovať. Teraz bojuje proti testovaniu detí, ktoré podobne ako na Slovensku presadzuje česká vláda.  


„Naša vláda opäť vymýšľa husárske kúsky,“ píše na sociálnej sieti speváčka. „Tentoraz chcú naše školopovinné deti denne testovať pri príchode do školy, metódou výterom z nosohltanu alebo testu zo slín. Je tu však niekoľko kameňov úrazu: Rodič dieťaťa s tým musí súhlasiť a je zrejmé, že súhlas by nemal byť ani pod najmenším nátlakom. Súhlas musí byť nepodmienený a úplne slobodný!“ upozorňuje Csáková.

Ilona Csáková sa nedá testovať, ani očkovať proti Covidu. Nepôjdem podľa scenára Billa Gatesa a WHO, hovorí.
Známa česká speváčka sa pridala k zástupu českých celebrít, ktoré odmietajú korona-hystériu a kritizujú to, čo sa v súvislosti so šírením ochorenia deje. Čítať ďalej
14 | 10 | 2020 | Petra Demková


Myslí si však, že pri opatreniach v Čechách je porušovaná integrita a súkromie. Speváčka cituje zákony na podporu svojich tvrdení. Testovanie totiž v ČR spadá pod zákon o zdravotných službách. „A len pre vašu informáciu: Testovanie detí je zdravotná služba, na ktorú musia dať rodičia súhlas,“ informuje Csáková.

„Osobne v prípade mojich detí s týmto určite nesúhlasím! Nestačí hádam, že sa musia dusiť v rúškach, pri ktorých sa dokázal negatívny vplyv na ich zdravie a psychiku?! Priviedla som na tento svet dve deti, ale určite nie na to, aby sa stali obeťami! Milí rodičia, toto im v mene našich detí jednoducho nemôžeme dovoliť!“ píše nahnevaná Ilona.

Pred niekoľkými dňami sa dokonca zúčastnila demonštrácie v Prahe, ktorá mala formu koncertu. Akcia sa volala „Sme ľudia, nás nevypnete!“ a vtedy napísala speváčka na Facebook, že „covidová éra“ rozdeľuje spoločnosť, bráni medziľudským vzťahom a ničí ľuďom život. „Preto sme podporili túto akciu proti drsným vládnym opatreniam. Pre nás a pre všetkých občanov, ktorým nie je ľahostajná naša budúcnosť, ale aj budúcnosť našich detí a ďalších generácií,“ napísala Csáková.

Dara Rolins po smrti Štaidla: Zvláštny odkaz, ktorým otvorila zakázanú tému!
Ladislav Štaidl († 75) pred rokmi vo svojej knihe uviedol, že mal románik so speváčkou Darou Rolins (48). Tá to vtedy rázne popierala, informuje portál Expres. Blond speváčka krátko po smrti slávneho skladateľa poslala do neba záhadný odkaz, v... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Timotej Dudka