Blaha: Krajčí nahradil uznávaného profesora medicíny vyštudovaným hutníkom
05 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Minister zdravotníctva Marek Krajčí by mal byť okamžite odvolaný. Tvrdí to poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti.


Výmena niektorých riaditeľov nemocníc ministrom zdravotníctva vyvolala búrku nevôle zamestnancov vo. Proti odvolaniu dlhoročného riaditeľa ústavu srdcovo-cievnych chorôb v Košiciach Františka Sabola sa desiatky desiatky zamestnancov. Odvolanie si všimol aj opozičný poslanec Ľuboš Blaha.
Krajčí sa stavia k lekárskym kapacitám ako inkvizítor

„Uznávaného profesora medicíny nahradil - sadnite si - vyštudovaných hutníkom,“ píše Blaha, podľa ktorého je, pri všetkej úcte k hutníkom, ich pracovným poslaním vyrábať surové železo, oceľ a neželezné kovy.

„To sa určite zíde pri operáciách srdca. Do roztvoreného pacienta nasypeme kýbeľ klincov a zalejeme roztaveným kovom. Toto je normálne do plaču,“ komentuje poslanec. Krajčí sa podľa Blahu stavia k lekárskym kapacitám ako priemerný inkvizítor v stredoveku. Upáliť, zničiť, vyhnať. To, ako strana OĽaNO pohŕda vzdelaním, je vraj bezbrehá arogancia.



„Matovič nadáva lekárom do bludárov a kuvikov. Profesorom sa vysmieva, sám je plagiátor. A jeho Duch svätý Krajčí krágľuje odborníkov a na miesta riaditeľov nemocníc dosadzuje ľudí z úplne iných odvetví - dnes a denne ponižujú uznávaných lekárov,“ pripomína Blaha.

„Koľko ľudí ešte musí umrieť, aby trnavského Pol-Pota konečne zavreli do psychiatrickej liečebne?“ pýta sa Blaha
Počty mŕtvych na Slovensku neklesajú, ba hrozivo stúpajú. Všimol si to aj poslanec Ľuboš Blaha, ktorý to premiérovi, ako vždy, kriticky vykričal na plné ústa. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.

Vykopali si jamu, do ktorej rad-radom popadali

Celé mesiace sa podľa Blahu potvrdzuje, že ruská vakcína Sputnik V patrí medzi najefektívnejšie. „Vedecky sa potvrdilo, že Sputnik je jedna z najlepších vakcín - kým Maďari nečakali a Sputnik nakúpili, naši slávni medicínski hutníci na čele s Duchom Svätým nakúpili iba americký blivajz a teraz nemajú s čím očkovať,“ píše a dodáva, že minister Krajčí vlastne zabil masy ľudí, pretože neobjednal ruskú vakcínu a ďalšie desiatky zabili tým, že nenakúpil striekačky.

„Sami si vykopali jamu, do ktorej rad-radom popadali. Ľudia umierajú na tisíce a oni kopia jednu chybu za druhou. V počte mŕtvych sme svetoví premianti, ale Krajčí sa drží stoličky, ako by mu prirástla k jeho križiackemu análu. Radšej vytvára z nemocníc hute a dáva to na lobistu amerických vakcín. Skvelé!" uvádza Blaha.

"Už stačilo, pán Krajčí! Vy ste spoločne so stredovekým púšťaním žilou asi tým najväčším trapasom medicíny v celých jej dejinách. Odstúpte! Okamžite!“ vyzýva na záver poslanec.

"Masaker: odstúpiť by mali minimálne štyria ministri, tvrdí Blaha
"Tak toto je masaker - za jeden deň napáchala Matovičova vláda toľko škandálov, že by mali okamžite odstúpiť minimálne štyria ministri", konštatuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ivan Brožík